Priser

Hvad koster det at booke underholdning til festen?

Du sidder måske lige nu og overvejer om du skal booke et underholdningsindslag til festen, men er i tvivl om hvor meget et sådant koster. Et svar på dit spørgsmål om priser, er naturligvis rigtig relevant, i forhold til om du ved vi er et godt match.

Langt størstedelen af mine kon-kolleger i branchen skriver ikke priser på deres hjemmeside, men jeg har valgt at gå i mod denne tendens. Dette udelukkende fordi jeg selv ved hvor rart det er, at kende til en pris på en ydelse eller vare, inden man overvejer at investere i denne.


Gratis transport og evt. broafgift

Hvis du vælger at bestille mig til at underholde, så skal du kun betale for selve underholdningen.

Det vil sige, at jeg betaler alle de omkostninger der er forbundet med transporten (brændstof) og den eventuelle broafgift der måtte være på vejen mellem mig og din festadresse.

Det betyder, at du dermed spare en masse penge – da underholdningens samlede pris ellers havde været meget højere.

Alle mine priser er angivet ud fra hvert af mine underholdningsindslag

Når du udfylder en forespørgsel, så modtager du et tilbud med en fast pris. Denne pris er underlagt min prisgaranti.


Du får meget mere for pengene end du ser

Min festunderholdning varer normalt ca. 20-30 minutter, alt afhængig af hvilken figur jeg optræder med.

Det du blot skal tænke på er, at jeg sagtens kan anvende eks. 8 timer totalt set på den underholdning du oplever. F.eks. kan jeg har 1 times forberedelsestid af stikord, 7 timers samlet transporttid t/r og og måske lidt vente tid før selve underholdningen kan starte.

Min anbefaling er derfor, at du sender en uforpligtende og gratis forespørgsel og så sender jeg dig et tilbud på festunderholdning, som du så kan vælge at booke mig til at komme og lave hos Jer.


Priserne for mine underholdningsindslag

Alle mine priser er omfattet af min prisgaranti. Dermed er de angivet som ALT inklusivt.

Mine priser (til dig som privatperson) starter fra 3200,- kr. – afhængig af typen af underholdningsindslag. Det betyder, at jeg hverken er i den billige ende eller i den dyre ende. Og hvorfor så det?

Det er fordi at jeg har opbygget en enorm erfaring siden 2003 – og fordi jeg hvert eneste år har et stort antal festarrangementer jeg underholder til.

Det betyder, at jeg har rigtig meget knowhow omkring hvad der skal til for at lave succesfuld underholdning.

Nedenstående prisniveauer inkluderer:


“Jeg syntes det lyder dyrt”

Sådan tænkte mange af mine nuværende kunder også, da de så mine priser første gang og de bookede alligevel og var tilfredse.

Men er det egentligt så dyrt?

Mine underholdningsindslag er en investering som sparer dig for en masse tid og energi – og ikke mindst så slipper du for at skulle spekulere eller måske ligge søvnløs over tanken om, at skulle stille dig op foran de andre festdeltagere.

Så nej, mine underholdningsindslag er ikke gratis. Men det er meget fair priser, når du ser på alt det du får med i prisen – og husk på, at du først skal betale mig den dag jeg kommer og underholder.


“Jeg er klar til at bestille nu”

Det lyder rigtig godt. Så er det bare om at finde det underholdningsindslag som du syntes passer bedst til festarrangementet. Tryk på knappen herunder og se mulighederne.

Vælg dit underholdningsindslag her

FÅ ET TILBUD!

Eventuel rabatkode