Bryllup underholdning: “Mange af festdeltagerne var grædefærdige af grin”

Underholdning til Louise og Nils' bryllup

Inspirations interviews med mine skønne kunder

★ Interview med Niels Jorck Ellegaard
– gom til Louise og Niels’ bryllup

Arrangementstype 
BRYLLUP

Underholdningsindslag 
DET SKØRE PIZZABUD


Her er, hvad min kunde Niels sagde,
omkring mit underholdning til bryllup:

– MIN UDFORDRING VAR…

“Min (på det tidspunkt) kommende hustru Louise og jeg stod over for vores store dag og alting skulle bare spille. Vi var meget opsatte på at gøre alt for, at såvel vi som vores gæster ville få en uforglemmelig dag.

Vi var bevidste om, at flere af vores gæster formentlig ville byde ind med underholdende indslag som sange, taler og lign., men vi ønskede også selv at bidrage med et sjovt indslag, der kunne overraske gæsterne.

Vi var dog ret pressede på tid, i forhold til selv at skulle lave et underholdende indslag. Dette skyldes, at vi brugte rigtig meget energi og tid på alle mulige andre facetter i brylluppet. Derfor skulle et underholdningsindslag fra vores side, stort set ikke kræve noget af os.

Vores udfordring var derfor, at finde det helt rigtige indslag, som i stor grad kunne bidrage til at vi og vores gæster ville få en mindeværdig dagog som krævede minimalt fra os.”


– MIN LØSNING BLEV…

“Løsningen blev at gå på nettet og søge efter ‘festlige indslag til bryllupper’ og her var vi så heldige at din hjemmeside kom frem.

Vi syntes, at dit koncept og underholdningsindslag som ’Det Skøre Pizzabud’ var perfekt i forhold til det vi søgte. Du havde rigtig god information på din hjemmeside og underholdningen var rigtig fin beskrevet.

Vores løbende dialog i form af samtaler og sms var perfekt for os, dog ville vi gerne have snakket med dig endnu tidligere om muligt.

Du kom med helt tilpas information, så det helt var bare så nemt og lige til. Derfor krævede det minimalt af os, hvilket matchede vores ønske hertil.”


MIT RESULTATET VAR…

Da vi bookede dig vidste vi ikke hvad vi skulle forvente. Vi kendte dig ikke og der var jo heller ingen garanti for at vores gæster ville syntes at dit indslag vil være sjovt, men…

…Mange af festdeltagerne var grædefærdige af grin!

Du brugte alle vores tilsendte stikord og ramte plet med de gæster du inddrage i dine jokes.

Så mange af vores gæster reagerede med ’hvad skete der lige der’ efter du var gået og i flere af dagene efter. Dit show lykkedes derfor i forhold til den effekt vi ønskede med et overraskende, skørt og sjovt festindslag.

Din improvisation var desuden vildt imponerende.

Vi er så tilfredse og kan kun anbefale dig til andre som skal holde bryllup. Dit underholdningsindslag var lige som vi ønskede det, så tusind tak for det!


Vil du (også) have sjov underholdning?

Pizzabud banner

Underholdning til bryllup