Festindslag konfirmation: “Jeg er så glad for, at vi investerede i dig og dit underholdning”

Underholdning til fødselsdag

Inspirations interviews med mine skønne kunder

★ Interview med Majbritt Olesen
– mor til konfirmanden Mads 

Arrangementstype 
KONFIRMATION 

Underholdningsindslag 
DET SKØRE PIZZABUD


Her er, hvad min kunde Majbritt sagde,
omkring mit underholdning til konfirmation:

– MIN UDFORDRING VAR…

“Jeg har tidligere deltaget i konfirmationer, som undervejs blev lidt kedelige på grund af, at der kun var klassiske taler og sange. En sådan konfirmation ønskede jeg ikke vores søn skulle have.

Min udfordring var derfor, at finde en måde at gøre Mads konfirmation mere ungdommelig og mindeværdig på en rigtig sjov måde.”


– MIN LØSNING BLEV…

Du blev løsningen på min udfordring, da du netop tilbød det jeg søgte. Min datter havde set dig optræde før som ’Det Skøre Pizzabud’ – og hun anbefalede mig at kontakte dig og booke dette underholdningsindslag til konfirmationen.

Hele proceduren, fra jeg indhentede et tilbud fra dig til du kom og underholdte, har virket rigtig fint. Specielt det med at du sendte sms, da du nærmede dig arrangementsadressen, var rigtig rart.


MIT RESULTATET VAR…

Du var enorm dygtig til at fornemme selskabet og accepterede dem der takkede nej til at være en aktiv del af underholdningen. Samtidig brugte du virkelige mange af gæsterne og konfirmanden i dit show, hvilket vi var rigtig glade for.

Et indslag som dit kunne sagtens have været meget pinligt for konfirmanden, men det var dit på INGEN måder. Tværtimod.

Dit underholdning var virkelig sjovt – og vi kan stadig grine af det, specielt fordi vi stadig bruger nogle af de mange sjove kælenavne du gav flere af gæsterne – samt de jokes du ’fyrede’ af”.

Jeg er så glad for, at vi investerede i dig og dit underholdning.

Mit ønske var at Mads konfirmation blev mere ungdommelig og mindeværdig på en rigtig sjov måde – og det sørgede du for den blev.

Tusind tak for kanon underholdning 😊.”


Vil du (også) have sjov underholdning?

Pizzabud banner

Underholdning til konfirmation