Indslag konfirmation: “Dit indslag levede fuldt ud op til mine forventninger”

Underholdning til Helenes konfirmation

Inspirations interviews med mine skønne kunder

★ Interview med Anita Hassing
– faster til konfirmanden Helene 

Arrangementstype 
KONFIRMATION

Underholdningsindslag 
FUPFOTOGRAFEN


Her er, hvad min kunde Anita sagde, omkring mit underholdning til konfirmation:

– MIN UDFORDRING VAR…

Min niece skulle konfirmeres og jeg ønskede at overraske hende med et sjovt indslag til hendes konfirmation.

Udfordringen for mig var, at finde noget underholdning som både voksne og børn ville syntes var sjovt, da selskabet til konfirmationen var en blanding af yngre og ældre. Samtidig skulle det også være noget nyt (som de færreste havde oplevet) og spændende”


– MIN LØSNING BLEV…

I min søgen efter den perfekte underholdning fandt jeg frem til din hjemmeside.

Jeg blev med det samme overbevist om, at det skulle være Fupfotografen jeg skulle booke, da dette underholdningsindslag lød rigtig spændende – og fordi jeg ville få alle de sjove billeder du ville tage i forbindelse med underholdningen.

Ligeledes var det rigtig godt, at du tilbød at inddrage situationer og stikord om konfirmanden – og at din pris var meget bedre (læs: billigere) end andres, bl.a. fordi du optræder selv.

Vores kommunikation har hele vejen igennem være rigtig god. Du har svaret grundigt på mine mails og de spørgsmål jeg stillede. Samtidig har du været dygtig til at vejlede mig til de rigtige valg og beslutninger omkring underholdningen.

Jeg har følt mig enorm tryg igennem hele forløbet – og har på INTET tidspunkt været usikker på, om du ville glemme mig og vores aftale.”


MIT RESULTATET VAR…

Dit underholdningsindslag med Fupfotografen var så underholdende.

Måden du lynhurtigt improviserede undervejs i underholdningen og inddrog såvel børn og voksne samt konfirmanden var så fint.

Du anvendte mine tilsendte stikord på en herlig måde, så konfirmanden og resten af selskabet oplevede det som et unikt og personligt indslag.

Dit indslag var det første til konfirmationsfesten, hvilket var et stort plus, da det så fungerede som en icebreaker, der fik koblet gæsterne rigtig godt sammen (flere kendte ikke hinanden i forvejen).

tusind tak for dit indslag, det levede fuldt ud op til mine forventninger og var bare var rigtig sjovt.


Vil du (også) have sjov underholdning?

Fupfotografen banner!

Underholdning til konfirmation