Indslag til 40 års fødselsdag: “Det var rigtig sjovt”

Underholdning til Stines 40 års fødselsdag

Inspirations interviews med mine skønne kunder

★ Interview med Stine Cramer
– den ene fødselar
 

Arrangementstype 
40 ÅRS FØDSELSDAG

Underholdningsindslag 
FUPFOTOGRAFEN


Her er, hvad min kunde Stine sagde,
omkring mit underholdning til
2 x 40 års fødselsdag:

– MIN UDFORDRING VAR…

“Den udfordring vi stod med var, at der var en del af gæsterne som ikke kendte hinanden. Dette var fordi , at vi var to fødselarer som holdte festen sammen.

Derfor var det vigtigt for os, at vi kunne få noget underholdning der kunne ’samle’ folk og fungerer som en icebreaker i starten af fødselsdagsfesten.

Ligeledes var det helt klart vores ønske, at vi ikke selv skulle stå for et festligt indslag, da vi meget hellere ville kunne læne os tilbage og nyde at andre stod for dette – så vi bare kunne hygge os.


– MIN LØSNING BLEV…

Valget af underholdning faldt på din figur; Fupfotografen.

Den var det oplagte valg, da netop denne type komik kunne inddrage og aktivere alle festdeltagerne og dermed sørge for at de blev rystet godt sammen.

Vi blev anbefalet, at bruge dig som komiker og det, i kombination med at du fremstod meget informativ, føltes rigtigt for os.”


MIT RESULTATET VAR…

Det var rigtig sjovt!

Du fik virkelig inddraget de tilsendte stikord og historier på en super sjov måde – og det resulterede i nogle helt vildt skægge billeder, som vi har grint af efterfølgende. Det var sådan en god underholdning.

”Hvad sker der her?”, sagde en stor del af vores gæster, når du skiftevis lavede sjov med dem – imens du udgav dig for at være en rigtig fotograf.

Hele forløbet op til arrangementet har været fuldstændig gnidningsfrit. Du kom til tiden og vi har generelt slet ikke haft noget besvær. Så godt!

Varigheden af underholdningen var helt tilpas, specielt når det er som et indslag mellem retterne i middagen.

Da du forlod fødselsdagen og underholdningen var afsluttet, så var der i lang tid efter gæster der snakkede om det og grinede af den fælles oplevelse de havde haft. Dermed lykkedes vores ønske med at få ’rystet’ folk sammen.”


Vil du (også) have sjov underholdning?

Fupfotografen banner!

Underholdning til fødselsdag (1)