Konfirmation indslag: “Du var bare så hylende morsom”

Underholdning til Christoffers konfirmation

Inspirations interviews med mine skønne kunder

★ Interview med Sidsel Proustgaard
– mor til konfirmanden Christoffer 

Arrangementstype 
KONFIRMATION

Underholdningsindslag 
DET SKØRE PIZZABUD


Her er, hvad min kunde Sidsel sagde,
omkring mit underholdning til konfirmation:

– MIN UDFORDRING VAR…

“Jeg ønskede, at min søn skulle have en konfirmation, som han med stor glæde kunne se tilbage på. Derfor var min udfordring, at finde noget underholdning der kunne sikre dette.

Generelt vidste jeg, at der ville være mange taler fra familie og venner og derfor skulle underholdningen været noget andet end en tale. Jeg havde også booket en musiker, så noget i den stil skulle det heller ikke være.

Min udfordring var altså, at finde et anderledes og sjovt indslag, som ikke bød på en tale eller et musikalsk indslag.

Jeg valgte, med afsæt i min udfordring, at gå på nettet og ind på siden ’Eventzonen.dk’, hvor jeg søgte efter dygtige komikere.


– MIN LØSNING BLEV…

“På nettet faldt jeg over din sjove beskrivelse og billede af ‘Det Skøre Pizzabud – og faldt med det samme for dette underholdningsindslag.

Da jeg kunne se, at du også optrådte med andre figurer, så var jeg overbevist om at du var god til at ’omstille’ dig og improvisere til de fester du optræder til.

Jeg syntes du har været yderst professionel igennem hele forløbet, fra jeg sendte min forespørgsel og til efter endt underholdning hos os. Jeg har aldrig været i tvivl om vores aftale og vi har løbende (med jævne mellemrum) haft en rigtig god kontakt med dig.

Det har hele tiden føltes trygt, at entrere med dig og jeg har fra start været 100% sikker på, at det var den rigtige beslutning af booke dig.

Du har været meget serviceminded og sørget for jeg ikke har stresset over den del der handler om underholdning til konfirmationen.

Endvidere har det været super godt, at du har sådan en udførlig inspirationsguide til stikord og historier, som kan gøre underholdningen målrettet konfirmanden – og vores selskab”. Den har været til stor hjælp for os!”


MIT RESULTATET VAR…

Du var bare så hylende morsom!

Alle vores gæster, os selv og konfirmanden blev inddraget i dit show og det var bare skide fedt.

Måden du lynhurtigt fangede hvem der var hvem i selskabet og koblede det med de tilsendte stikord og din improvisation gav virkelig noget at grine af.

Derudover havde dit indslag en vild overraskende effekt på selskabet, da kun få kendte til at du kom.

Du løftede stemningen.

Skabte totalt godt humør.

Sørgede for masser af småsnak og grin, som forsatte hele konfirmationsfesten.

Ja faktisk så snakker både vi og gæsterne stadig om dig – og alle siger bare dit indslag var virkelig fedt!

Så tusind tak fordi, du gjorde en forskel til Christoffers konfirmation og var med til at give ham en dag han længe vil se tilbage på med glæde.”


Vil du (også) have sjov underholdning?

Pizzabud banner

Underholdning til konfirmation