Konfirmations sjov: “Jeg har kun positive ting at sige om dig”

Underholdning til Idas konfirmation og Marcus nonfirmation

Inspirations interviews med mine skønne kunder

★ Interview med Tina Obert
– mor til konfirmanden Ida og nonfirmanden Marcus 

Arrangementstype 
KONFIRMATION / NONFIRMATION

Underholdningsindslag 
DET SKØRE PIZZABUD


Her er, hvad min kunde Tina sagde,
omkring mit underholdning til konfirmation / nonfirmation:

– MIN UDFORDRING VAR…

“Vores fest var både en konfirmation og en nonfirmation – og dette skulle fejres på bedste vis, så min søn og datter ville få en skøn dag at se tilbage på.

Jeg havde ikke rigtig nogen udfordringer med hensyn til, at finde på noget underholdning – for da vi tidligere har booket underholdning udefra (i stedet for at lave det selv), så var jeg slet ikke i tvivl om, at vi naturligvis skulle vælge den løsning igen.”


– MIN LØSNING BLEV…

“Grunden til at jeg valgte at booke dig til at komme og underholde os, var på grund af din rigtig gode hjemmeside. 3 ting var for mig meget afgørende i mit valg af dig – og dit underholdningsindslag; ”Det Skøre Pizzabud”.

1. Den første var dine referencer. Du har rigtig mange kunder, som alle udtaler sig meget positivt om dig. Det var rart at høre, hvad andre sagde om din underholdning – så derfor var dette punkt vigtigt for mig

2. Den anden var din information omkring stikord. Du havde en meget detaljeret og grundig beskrivelse af, hvad man skulle være opmærksom på mht. stikord – og ikke mindst en lang række forslag og eksempler på stikord og historier, som var til rigtig stor inspiration

3. Den tredje var din pris. Prisen på underholdningen var helt okay. Den var meget fin og til at betalemodsat mange andres underholdningsindslag til konfirmation.”


MIT RESULTATET VAR…

Jeg har kun positive ting at sige om dig!

Hele proceduren fra jeg bestilte ’Det Skøre Pizzabud’ og til du kom og underholdte har været helt i top. Der har virkelig været styr på det og det har været befriende ikke selv, at skulle tænke på noget. Du gav hele tiden besked om næste skridt i den gode løbende kommunikation vi havde.

Underholdning med ’Det Skøre Pizzabud’ var virkelig sjovt og tiden fløj bare afsted! Vi kunne have været underholdt af dig i meget længere tid – så skægt var det 😊

Både Ida (konfirmand) og Marcus (nonfirmand) syntes det var så fedt! Det samme gjorde alle gæsterne og os selv. Du ramte virkelig alle – både de unge og de ældre.

Folk kom virkelig på mærkerne og din underholdning gjorde, at stemningen blev løftet til et helt andet niveau. Der kom ’liv’ i festen og folk slappede endnu mere af og nød bare at være tilstede og fejre Ida og Marcus.

Mange har snakket meget om dig efterfølgende.

Det var simpelthen ‘klasse’!


Vil du (også) have sjov underholdning?

Pizzabud banner

Underholdning til konfirmation