Konfirmationsunderholdning: “Det var sindssygt sjovt”

Underholdning til Olivias konfirmation

Inspirations interviews med mine skønne kunder

★ Interview med Pia Norby – mor til konfirmanden Olivia 

Arrangementstype 
KONFIRMATION

Underholdningsindslag 
FUPFOTOGRAFEN


Her er, hvad min kunde Pia sagde, omkring mit underholdning til konfirmation:

– MIN UDFORDRING VAR…

“Vi ønskede, at Olivia skulle have den bedste dag og derfor var valg af underholdning / indslag også noget vi nøje overvejede.

For det første ønskede vi (modsat mange andre forældrepar til konfirmander), at vores datter skulle have en tale.

En tale fra vores hjerter. Til hendes hjerte. En tale (som min mand skulle holde), der ikke bød på powerpointshow eller Youtube videoer med hende i hovedrollen. En tale hvor alt det tekniske (som powerpoint og videoer kræver) ikke skulle fylde og stjæle opmærksomheden for det vi havde på hjerte at dele med hende.

Netop fordi vi valgte at holde en seriøs og rørende tale, så vidste vi også at der ville mangle et element af noget underholdende, som kunne sætte gang i de store grin i selskabet. Det hverken kunne, eller skulle tale løfte.

Vores udfordring var derfor, at finde et oplagt underholdningsindslag, som vi, gæsterne og i særdeleshed Olivia kunne se tilbage på og referer til – og som kunne gøre en kæmpe positiv forskel til konfirmationsfesten.


– MIN LØSNING BLEV…

“Jeg havde tidligere oplevet nogle Skøre Tjenere til en firmafest og tænkte, at det kunne være sjovt at se, om vi kunne finde noget lignende til konfirmationen.

Derfor søgte jeg rundt på nettet og gudskelov, så endte jeg på din hjemmeside.

Løsningen på vores udfordring blev, at vi valgte at booke dig som Fupfotografen.

Valget af dig skyldes primært fire forskellige ting:

  1. Du have enorm mange referencer / anbefaler fra andre, som havde oplevet dig underholde (sammenlignet med alle de komikere jeg undersøgte, så havde du suverænt flest anbefalinger)
  2. Du havde flere forskellige underholdningsindslag at vælge i mellem og du var rigtig tydelig omkring hvilke af dem der passede til hvilke typer fester, herunder konfirmation
  3. Din hjemmeside var helt enorm uddybende og informativ. Alle informationer var tilgængelige på en let, overskuelig og grundig måde
  4. Du havde en rigtig skarp pris. Sammenlignet med mange andre, så lå du i et rigtig fornuftigt prisleje hvor vi som privatpersoner kunne være med.”

MIT RESULTATET VAR…

Det var sindssygt sjovt!

Hold nu op hvor vi havde det skægt under din optræden.

Vi var ellers helt vildt nervøse for om det nu ville blive for plat eller måske gå over grænsen for hvad folk syntes var sjovt – men du var bare det modsatte!

Alle og jeg mener alle, har sagt at det var så sindsygt sjovt og rigtig mange snakker stadig om dig – trods det nu snart er et par måneder siden du var og underholde os.

Hele perioden fra jeg forespurgte om et tilbud og til du kom og underholdte, har bare været super fint! Du vendte meget hurtigt tilbage på alle de spørgsmål og lign. jeg havde til dig.

Din evne til IKKE at gå over grænsen, men samtidig udfordre gæster på en sjov måde med et glimt i øjet er bare skøn.

Konfirmanden syntes du var så sjov – og du havde bare moment igennem hele dit show. Det blev aldrig plat eller kedeligt. Så vores nervøsitet forsvandt med det samme du gik i gang!

Længen af underholdningen var helt tilpas og dit indslag samlede virkelig folk og fik dem til at grine sammen både under og efter du havde været ’på’!

Du var fantastisk dygtig til at bruge de tilsendte stikord og konfirmanden kunne tydelig mærke at de primært var målrettet hende. Det var bare mega sjovt!”


Vil du (også) have sjov underholdning?

Fupfotografen banner!

Underholdning til konfirmation