Sjov konfirmation: “Et helt igennem fantastisk show”

Underholdning til fødselsdag

Inspirations interviews med mine skønne kunder

★ Interview med Bente Michaelsen
– mormor til konfirmanden Anna 

Arrangementstype 
KONFIRMATION

Underholdningsindslag 
DET SKØRE PIZZABUD


Her er, hvad min kunde Bente sagde,
omkring mit underholdning til konfirmation:

– MIN UDFORDRING VAR…

“Min udfordring var, at jeg ønskede mit barnebarn skulle have en konfirmationsfest, som ikke skulle blive ”en lidt kedsommelig affære” – som det oftest er tilfældet med konfirmationer.

Derfor ville jeg gerne peppe konfirmationen lidt op, ved at tilføre den lidt gak og spas.

Dog vidste jeg også, at det at finde underholdning til en konfirmation, kræver man kender konfirmanden og har et kendskab til dennes gæster på dagen.

Min største udfordring var derfor, at finde noget underholdning som var rigtig sjovt, men samtidig også ville være passende for såvel konfirmanden som de øvrige festdeltagere.”


– MIN LØSNING BLEV…

“Jeg valgte at booke underholdning udefra i stedet for at lave det selv.

Da jeg tidligere havde booket underholdning gennem formidlingssiden; ‘Eventzonen‘, hvor der tilbydes alle former for underholdning og i alle prislag, så var det ret nemt at finde frem til Det Skøre Pizzabud.

Da Pizzabuddet så sjovt ud og havde gode anmeldelser, så faldt valget på denne underholdning.”


MIT RESULTATET VAR…

“Jeg ønskede, at få lidt lethed og latter ind i konfirmationsfesten med højtidelige taler og mere eller mindre dårligt forfattede sange til i dette tilfælde konfirmanden, dette lykkedes til fulde.

Jeg har fået så megen positiv tilbagemeldingDet Skøre Pizzabud der gjorde en forskel – og løftede festen ind i et andet level, så tak for denne oplevelse – selv følte jeg mig vældig underholdt.

Det personlige præg fra mig til konfirmanden, der var lagt ind i din underholdning, i form af mine stikord og historier – det var jeg særligt glad for.

Det er så positivt når du som underholder inddrager dit publikum, det skaber et andet nærvær.

Sluttelig håber jeg, at jeg har kunnet bidrage til flere jobs til Det Skøre Pizzabud, via de anvisninger jeg har givet, til folk der har spurgt indtil hvordan jeg havde fundet ‘ham Pizzamanden’.

Så kære Magnuset helt igennem fantastisk show. Du gjorde en forskel.”


Vil du (også) have sjov underholdning?

Pizzabud banner

Underholdning til konfirmation