Sjov til konfirmation: “Det var simpelthen kanon god underholdning”

Underholdning til Nikolais konfirmation

Inspirations interviews med mine skønne kunder

★ Interview med Ulla Sandstød Larsen
– mor til konfirmanden Nikolai 

Arrangementstype 
KONFIRMATION

Underholdningsindslag 
FUPFOTOGRAFEN


Her er, hvad min kunde Ulla sagde, omkring mit underholdning til konfirmation:

– MIN UDFORDRING VAR…

“Det var enormt vigtigt for mig, at vi kunne skabe en konfirmation, som ville være en alletiders dag for Nikolai og vores gæster, som kunne nydes fra start til slut.

Derfor tænkte jeg, at der var brug for, at konfirmationsfesten kunne få et indspark i form af et festligt indslag.

Ikke fordi, at der ikke måtte være taler og sange. Men fordi der skulle være noget der kunne supplere det – noget der kunne give nogle gode grin og bidrage til en god stemning.

Min udfordring var derfor, at finde den helt rigtige underholdning til konfirmationen.”


– MIN LØSNING BLEV…

Løsningen på min udfordring blev, at jeg kontaktede din kon-kollega Peter (som jeg havde oplevet før), men han var ikke ledig på dagen.

Min første tanke var ærgerligt, da jeg jo lige havde besluttet mig for jeg ville have noget underholdning udefra.

Men heldigvis forsvandt den ærgerlige tanke. For Peter fortalte han kendte en rigtig sjov og dygtig komiker, som han kun kunne anbefale.

Og den komiker. Det var dig.

Du blev min redning og det er jeg bare så glad for nu! Udover Peters anbefaling, så syntes jeg du havde et flot udvalg af forskellige sjove underholdningsindslag – og samtidig var du i et helt acceptabelt prisleje.

Vores dialog på såvel mail og telefon har (trods en lidt lang svartid indledningsvis) – hele vejen igennem været helt i top.

Det er rigtig rart, at du ringer op til os nogle dage inden du kommer og underholder. Det, kombineret med dit store informationsniveau gør, at jeg og min mand har følt os trygge.

Du fremstår meget professionel i din måde at håndtere aftaler på.”


MIT RESULTATET VAR…

“Gæster, konfirmand og os selv er vanvittig glade for vi valgte dig som ‘Fupfotografen’.

Det var virkelig kanon underholdning. Vi var meget imponerede over hvor hurtigt og skarp du var til at fange gæsterne og lave en masse improviserede jokes.

Min søn. Dagens hovedperson. Konfirmanden Nikolai var så glad for dit indslag.

Det var simpelthen kanon god underholdning – og endnu sjovere fordi få vidste du ville komme – og næsten ingen havde oplevet en original ‘Fupfotograf’ før. De ‘stakkels’ gæster troede jo bare du var booket som en helt almindelig fotograf, men jeg skal love for, at de hurtigt kom på andre tanker 🙂

Vi er meget taknemmelige for dit indslag og da du gik, sad såvel vi, som vores gæster og Nikolai stadig og grinede, når snakken faldt på din skønne komik.

Selv når vi efterfølgende har mødtes med nogle af vores gæster i andre sammenhænge, så snakker mange stadig om dig. Det gør vi også selv, når vi nyder de mange skægge billeder, som du tog til konfirmationsfesten og efterfølgende sendte til os.

Der var desuden mange som tog fat i mig efterfølgende, for at høre hvor jeg havde fundet dig og hvordan de kunne booke dig.

Så tak fordi du lettede stemningen og fik hele vores selskab rystet godt sammen og givet os en masse at grine af.”


Vil du (også) have sjov underholdning?

Fupfotografen banner!

Underholdning til konfirmation