Sjov underholdning til konfirmation: “Det er bestemt IKKE sidste gang jeg booker dig”

Underholdning til Filips konfirmation

Inspirations interviews med mine skønne kunder

★ Interview med Charlotte Fischer
– bonusmor til konfirmanden Filip 

Arrangementstype 
KONFIRMATION

Underholdningsindslag 
FUPFOTOGRAFEN


Her er, hvad min kunde Charlotte sagde, omkring mit underholdning til konfirmation:

– MIN UDFORDRING VAR…

“Min udfordring var dels, at vi var en ‘ny’ sammensat familie, som skulle holde vores første fælles fest med “dine og mine” og at vi ikke ønskede en klassisk “suppe-steg-og-is-konfirmation.

Derfor havde jeg brug for, at vi kunne overraske Filip og de øvrige festdeltagere med et underholdende indslag, som var “lidt ud af boksen” og noget helt anderledes end traditionelle taler og sange.

Da det var første gang vi skulle holde fest, og mange ikke kendte hinanden, ville vi gerne løfte stemningen, så alle blev ‘rystet’ sammen på en god måde.


– MIN LØSNING BLEV…

“Vi besluttede os for at booke noget underholdning.

Min Bror havde gjort det sammen til hans søns konfirmation (14 dage før vores arrangement)., hvor der skulle komme et ’Skørt Pizzabud’ og underholde.

Derfor tænkte jeg også, at det ville skægt og oplagt for mig (også) at booke noget til Filips fest. Dog var en del af gæsterne de samme og derfor kunne jeg ikke benytte mig at Pizzabuddet. Mit valg faldt derfor på Fupfotografen.

Din kollega anbefalede mig, at booke dig og trods vi havde lidt indledende misforståelser, så var hele den efterfølgende procedure, information og kommunikation fra jeg bookede Fupfotografen til han kom og underholdte rigtig god.

Specielt fordi, at du ringede op til mig i ugen op til konfirmationen, så vi kunne aftale de sidste detaljer og jeg kunne få afklaret de spørgsmål jeg havde.


MIT RESULTATET VAR…

Min drøm var, at kunne overraske Filip og de øvrige festdeltagere med et underholdende indslag, som var ”lidt ud af boksen” og noget helt anderledes end traditionelle taler og sange – og det gik i den grad i opfyldelse!

Samtlige af vores gæster og konfirmanden syntes det var monstersjovt. Det var helt tydeligt at flere stort set aldrig har grint så meget, som de gjorde under din underholdning.

Du fik løftet hele stemningen til konfirmationen og folk var flade af grin. Det var simpelthen lige i skabet!

den der barriere og de lidt pinlige pauser, der kan være i starten af en fest, når man ikke kender hinanden, var med et fjernet efter besøg af Fupfotografen.

Alle har efterfølgende sagt tak for en uforglemmelig konfirmation, som de aldrig vil glemme – og det skyldes primært din underholdning som Fupfotograften!

Det er bestemt IKKE SIDSTE GANG jeg booker dig!


Vil du (også) have sjov underholdning?

Fupfotografen banner!

Underholdning til konfirmation