Underholdning 50 års fødselsdag: “Du gik på INGEN måde over grænsen”

Underholdning til 50 års fødselsdag

Inspirations interviews med mine skønne kunder

★ Interview med Henrik Whittard Dalberg – mand til 50 års fødselaren 

Arrangementstype 
50 ÅRS FØDSELSDAG

Underholdningsindslag 
FUPFOTOGRAFEN


Her er, hvad min kunde Henrik sagde,
omkring mit underholdning til
50 års fødselsdag:

– MIN UDFORDRING VAR…

“Jeg havde inviteret til min kones fødselsdagsfest og ønskede, at der skulle ske noget der ville glæde hende og vores gæster.

Normalvis kan jeg sagtens holde taler og oplæg i arbejdsregi og lignende, men når det er foran min familie, så er jeg ikke den store verdensmester til at holde tale. Derfor måtte jeg finde på noget andet.

Noget som kun jeg skulle kende til og som skulle være en overraskelse for resten af forsamlingen.

Jeg var dog temmelig udfordret, da jeg ikke rigtig kendte nogen der underholdte eller havde oplevet nogen der lavede komik til 50 års fødselsdag – hvorfor jeg også var i tvivl om, hvad jeg dog skulle vælge til min kones fest.


– MIN LØSNING BLEV…

Min løsning på min udfordring blev, at booke underholdningen udefra – og nærmere bestemt så blev du min løsning – i form af dit indslag med Fupfotografen.

Jeg havde tidligere oplevet noget eksternt underholdning til et sølvbryllup, så tænkte det nok var lidt i samme stil. Hvilket jeg håbede på.

Rigtig mange af gæsterne til fødselsdagen har efterfølgende spurgt mig; ”Hvordan turde du at booke ham, når du ikke kendte ham eller hans underholdning?” – Til det kunne jeg simpelthen bare sige…

”Jeg vidste, at jeg først skulle betale ham når han dukkede op på dagen for arrangementet, så derfor tog jeg ingen chance med det”. Samtidig var det jo også kun mig selv, der kendte til at du skulle komme.”


MIT RESULTATET VAR…

Du gik på INGEN måde over grænsen!

Hele forløbet, fra vi aftalte at du skulle komme og til du kom og underholdte, har været rigtig fint.

Underholdningen var helt perfekt.

Du var enorm dygtig til indledningsvis, at udgive dig for at være en normal fotograf – selv min mor på 74 år sagde flere gange til mig; ”Hvad er han dog for en klaphat ham der”. Tydeligvis troede hun seriøst på, at du var en rigtig fotograf 😊

Det var som jeg ønskede mig det. Gæsterne og mine kone blev glade og fik masser af gode grin.

Alle tog godt i mod det og du ramte på intet tidspunkt folks grænser.

Der var en meget fin balance i underholdningen.

Vi blev væsentlig gladere efter dit besøg og der kom så meget mere glæde ind i festen. Stemningen blev ’sat’ og fødselsdagsfesten blev endnu bedre!”


Vil du (også) have sjov underholdning?

Fupfotografen banner!

Underholdning til fødselsdag (1)