Underholdning kobberbryllup: “Din underholdning er sindssyg sober”

Underholdning til kobberbrylluppet

Inspirations interviews med mine skønne kunder

★ Interview med Michelle Husted – svigerinde til kobberbrudeparret 

Arrangementstype 
KOBBERBRYLLUP

Underholdningsindslag 
FUPFOTOGRAFEN


Her er, hvad min kunde Michelle sagde, omkring mit underholdning til kobberbryllup:

– MIN UDFORDRING VAR…

“Vi var inviteret til kobberbryllup hos min svoger og svigerinde og blev enige med mine svigerforældre om, at vi skulle finde på en eller anden form for underholdning og ikke bare en sang.

Udfordringen var bare, at det var brunch så humøret ville ikke være “festligt” (læs: folk ville ikke være fulde) og så kan det være lidt akavet med sjove indslag og vanskeligt at gå folk med.

Jeg ville gerne glæde dem og bidrage til, at deres kobberbryllup blev husket som en sjov dag. Derfor var min udfordring, at finde et underholdningsindslag, der kunne løfte denne opgave.

Men da jeg før havde oplevet Festkomikeren til et bryllup, så var jeg ikke i tvivl om at den opgave kunne han sagtens løfte.


– MIN LØSNING BLEV…

“Udfordringen var ikke specielt stor, da jeg havde oplevet dig (Festkomikeren) til et bryllup (et års tid inden) og vidste derfor at det var dig jeg ville booke.

Som sagt, så gjort. Min løsning blev, at jeg bookede dig til at komme som Fupfotografen, fordi jeg vidste at du kunne levere varen.

Hele proceduren fra jeg forespurgte om du var ledig og til du kom og underholdte til kobberbrylluppet, har været helt suveræn.

Jeg blev seriøst overrasket over hvor nemt det var.

Du gav mig løbende alle de informationer jeg havde brug for og det var så lidt det krævede af mig.”


MIT RESULTATET VAR…

Din underholdning er sindssyg sober. Det er dansk humor når det er bedst.

Der var på ingen måde nogen, der blev stødt af din underholdning som ”Fupfotografen”. Du bevægede dig i nærheden af kanten – men du kom aldrig over den.

Noget af det værste jeg ved er, når der er underholdning hvor man bare sidder og krummer tæer fordi det er så pinligt. Men sådan var din underholdning på ingen måde! Tværtimod. Det var helt vildt sjovt.

Der kom virkelig gang i kobberbryllupsfesten efter du gik og effekten af din underholdning varede ved længe.

Jeg kan kun sige, at det var hylende morsomt.


Vil du (også) have sjov underholdning?

Fupfotografen banner!