Underholdning til fest

Underholdning til Olivias konfirmation

Leder du efter den perfekte underholdning til festen? Så se her..

Topunderholdning med lattergaranti til festen for dig som privatperson, der ønsker den sjove, smarte og enkle løsning til, at slippe for selv at skulle underholde.

Kunne det her være dig?

› Du har til opgave at arrangere noget festligt underholdning til jeres fest, så nu leder du efter det perfekte indslag som alle vil elske, og som garanterer god motion for lattermusklerne

› Du gerne vil se hvilke muligheder der findes, inden du vælger din underholdning til fest – og det du leder efter skal være noget andet (og mere) end en festsang (med alt for mange vers) eller tale (som alle føler varer forevigt)

 Du vil gerne slippe af med bekymringerne om, selv at skulle finde på et originalt indslag til festen, selv finde tid til at forberede noget underholdning, og selv skulle stille sig op og sige noget (foran ALLE de andre deltagere til festen)

Med andre ord.. du vil gerne spare tid, spare energi og slippe for at skulle tænke så meget på din underholdning til festen.

Spørgsmålet er bare.. Hvad er løsningen på dine ønsker?

Det har jeg et godt forslag til! Du kan nemlig..


Få sjov og god underholdning til fest

Leder du efter sjov underholdning til en fest? Altså virkelig sjov underholdning? Af den kaliber, der bringer festhumøret i top og aktiverer lattermusklerne på et splitsekund? Så glæd dig til…

 • At få anerkendt underholdning til festen
 • Latter og godt humør hos alle gæster
 • En mindeværdig oplevelse for alle festdeltagere – unge som ældre
 • Mulighed for at gøre festindslaget målrettet ud fra dine stikord
 • At opmærksomheden bliver fastholdt på din underholdning
 • En mere tryg, hyggelig og afslappet stemning efter indslaget

Lyder det godt? Det tænkte jeg nok. Herunder finder du de forskellige underholdningsindslag, som jeg tilbyder til fest. Se her..


Vælg mellem 2 forskellige slags underholdning til fest

Mine underholdningsindslag er et perfekt alternativ til dig, der er træt af tørre taler, slidte selskabslege og særudgaver af ”I en kælder sort som kul”.

Uanset hvilken af mine “figurer”, du vælger, får du professionel live-underholdning med lattergaranti, der passer til alle typer af fester – lige fra konfirmation og bryllup til julefrokost, halvrunde og runde fødselsdage, sølvbryllup, guldbryllup og andre festlige lejligheder.

Du kan vælge mellem de to nedenstående underholdningsindslag, som begge er humoristiske og velegnede til fest:

Vælg dit underholdningsindslag her
Alle ovenstående indslag har gjort mine kunder glade og tilfredse.

Hvor tilfredse?


Stor tilfredshed blandt mine kunder

Her er et lille udpluk af, hvad nogle af mine mange tilfredse kunder siger:

”Mange positive tilbagemeldinger”
”Kære Magnus. Tak for billederne som er super sjove, du var fantastisk til at underholde som FupfotografenVi har fået mange positive tilbagemeldinger og en har spurgt, hvor vi kendte dig fra – håber der kommer en bestilling mere på underholdning til fest til dig. Endnu en gang tak.
Birthe, Slagelse

”Kan sjov underholdning”
“Hej festkomiker Magnus. Tak for den kanon sjove underholdning til festen. Det var virkelig god underholdning, og flere af mine gæster har nævnt, at du virkelig tog fusen på dem. Det er bestemt ikke utænkeligt, at du bliver booket af én af dem til et af deres arrangementer 🙂
Katrine, Middelfart


Ovenstående udtagelser viser jeg ikke for at imponere dig (selv om jeg naturligvis er stolt) – men blot fordi jeg gerne vil indikere for dig, hvorfor underholdning til fest også kunne være noget for dig!

For jeg tænker, at du gerne vil føle dig tryg hele vejen fra valg af underholdning og til denne er velafviklet med stor succes, korrekt?

Det tænkte jeg nok. Så hør her hvad jeg kan garantere dig…


Danmarks eneste underholdning til fest med tryghedsgaranti

Underholdning til fest er ikke unormalt. Oftest bliver der lavet en sang, holdt en tale eller lavet en quiz. Det er alt sammen noget, der kræver rigtig lang tid at forberede. Og måske synes dem som deltager i festen ikke en gang, at det er sjovt.

Har du ikke selv har lyst til, at skulle stille dig i rampelyset og udfylde rollen som komiker for en dag. Og er du usikker på, om du nu kan gennemføre indslaget. Så lad mig klare det for dig.

Vælger du mig til at underholde, så giver jeg dig en unik tryghedsgaranti, som gør festen sjov og mindeværdig.

Den giver jeg til dig (som den eneste i Danmark) på baggrund af mere end 10 års erfaring med underholdning til fest, som har begejstret såvel værtinden/værten som gæsterne.

Min DNA består af respekt, grundighed, ærlighed og tryghed, og det er på baggrund af disse elementer, at jeg kan give dig min enestående tryghedsgaranti.

Denne garanti sikrer dig, at vores aftaler overholdes, og at du får et sjovt og passende indslag til festen.

Så hvad siger du? Er du mon klar til, at få et super godt tilbud på underholdning til festen? – Så er nu det er tid til, at få fat i tilbuddet. Sådan gør du..


Få et gratis tilbud på din underholdning til fest

Indhent dit tilbud! Det er 100 % gratis og uforpligtende. Find først din favoritfigur herunder (og se mit prisniveau) – og kontakt mig så for et konkret tilbud.

Du kan naturligvis nemt overtale mig til at inddrage sjove historier om værtinde, vært eller gæster. Send et par stikord på forhånd, så sørger jeg for, at indslaget passer perfekt til festen.

Klik på de forskellige underholdningsindslag og find din favorit. Du kan vælge imellem:

Vælg dit underholdningsindslag her

Så nu er spørgsmålet bare om min underholdning til fest er noget for dig – og dem du skal feste med?


Min underholdning til fest er noget for dig, hvis…

Det kan naturligvis være lidt udfordrende at beslutte sig, når du skal udvælge den underholdning til festen som du tænker lyder sjovest. Derfor er det helt forståeligt, hvis du ikke har besluttet dig endnu, om hvorvidt du ønsker min underholdning.

Du skal dog vide, at det er meget normalt, at bestille en festkomiker udefra som underholdning til festen. Årsagen er, at du og resten af festdeltagerne vil få gennemprøvede underholdningsindslag i særklasse.

Du kan dermed bruge tiden på at nyde festen fuldt ud – i stedet for at skulle bekymre dig om dit indslag.

Det er oplagt at vælge underholdning udefra, hvis du:

 • Savner et alternativt indslag til de traditionelle sange og taler
 • Vil gøre festen ekstraordinær
 • Ikke selv brænder for at stå for underholdningen
 • Ikke selv kan finde tiden til at stå for underholdningen

Hvis du er klar til at gøre festen lidt ekstra festlig, så book underholdning hos mig og vælg mellem følgende festindslag:

Vælg dit underholdningsindslag her

Har du endnu ikke besluttet dig for hvilket festindslag, du ønsker, så er det ved at være tid.


Bestil underholdning til festen (nu) og få:

 • Topunderholdning med lattergaranti
 • Et festligt alternativ til sange og taler
 • Et originalt indslag alle synes er morsomt
 • Skjult-kamera-effekt lige midt i maden!
 • Skræddersyet indhold med sjove historier

Og med garanti en oplevelse gæsterne aldrig glemmer!

Fester er som regel nogle begivenheder, der oftest består af mad og drikke i rigelige mængder og folk der er klar på at hygge sig fuldt ud. Derfor er der også rigtig mange, der booker mig som underholdning til deres fest.

Hvis du vil sikre dig underholdning, så anbefaler jeg at du bestiller i god tid.

Dit første skridt i den forbindelse er, at vælge dit indslag til festen. Så vælg nu mellem:

Vælg dit underholdningsindslag her

Er du stadig i tvivl og savner du svar på dine spørgsmål? Så lad mig hjælpe dig..


Gratis rådgivningssession om underholdningen

Hvis du stadigvæk ikke har besluttet dig for, om jeg skal stå for din underholdning til fest, så benyt dig af min gratis service, hvor jeg tilbyder dig, at du kan få én gratis telefonisk rådgivningssession.

 • Rådgivningen gives af min impresario (manager) Peter
 • OBS: Når du kontakter Peter, så er det meget vigtigt, at du med det samme fortæller ham, at du ringer vedr. underholdning fra FESTKOMIKEREN.

Kontakt Festkomikerens impresario; Peter, på tlf. 23 83 81 91.
Alternativt kan du sende en mail til mig på: info@festkomikeren.dk

Her kan du stille alle de spørgsmål du måtte have og få svar på disse – og derigennem få en bedre idé om, hvilket underholdningsindslag som er det rigtige at vælge til den kommende fest.

Peter ser frem til at snakke med dig – kontakt ham nu.

FÅ ET TILBUD!
close slider

  Eventuel rabatkode