Guide til valg- og bestilling af underholdning til fest

Her er din 4 trins guide, som super nemt (og hurtigt) hjælper dig med at finde lige den festunderholdning som er mest velegnet som dit underholdningsindslag til festen.

Trin 1 – Find den rigtige festtype:

Start med at finde, og ’klikke’, på den type fest, som du ønsker at få underholdning til. Det gør du ved, at finde festen på min arrangementsoversigt (det kan du finde ud af lige her).

Eks. Søger du bryllupsunderholdning, så ’klikker’ du på ”Underholdning til bryllup”..

Trin 2 – Læs om festtypen og vælg din underholdning:

Når du har fundet den type fest, som du søger festunderholdning til, så læser du beskrivelsen af festtypen. I denne beskrivelse finder du mine anbefalede underholdningsindslag (til den festtype du læser om).

’Klik’ derefter på de forskellige underholdningsindslag – og vælg så det indslag som du syntes lyder sjovest (og bedst passer til dig og de øvrige festdeltagere).

På hvert underholdningsindslag kan du se billeder, læse hvordan underholdningen foregår og se varighed og pris.

Eks. Du læser om ”Underholdning til bryllup” og vælger at ”Fupfotografen” passer bedst til jer.

Trin 3 – Undersøg om jeg er ledig til at kunne hjælpe dig:

Når du har valgt det underholdningsindslag der passer dig, så sender du en forespørgsel (du finder knapper til dette på hvert af underholdningsindslagene).

Herefter modtager du en tilbagemelding fra mig (senest 24 timer efter du har forespurgt) – og jeg skriver så tilbage til dig om hvorvidt jeg kan hjælpe dig på dit ønskede tidspunkt.

Eks. Du ønsker at bestille ”Fupfotografen”, så du sender en forespørgsel og afventer svar fra mig om hvorvidt jeg er tilgængelig til, at underholde jer på det tidspunkt (dato og klokkeslæt) som du ønsker.

 

Trin 4 – Tilbagemelding og bestilling af festunderholdning:

Når du har sendt din forespørgsel og modtaget et svar fra mig om hvorvidt jeg er ledig – så er du klar til sidste trin; ’Bestilling’. Dette trin er kun aktuelt hvis jeg er ledig og kan underholde jer. Er jeg ikke tilgængelig til at underholde, så skal jeg nok anbefale dig et alternativ.

Bestillingen foregår ved du udfylder en bookingaftale på min hjemmeside, som du så sender til mig. Efterfølgende modtager du en kopi af denne inkl. nogle praktiske informationer om underholdningen.

Afregningen for underholdningen skal først ske på selve arrangementdagen.

FÅ ET TILBUD!
close slider

    Eventuel rabatkode