Spørgsmål og svar (FAQ)

De oftest stillede spørgsmål (FAQ) – og svarene dertil

Spørgsmål og svar angående underholdningen

 • Hvem står bag underholdningen?
  • Jeg hedder Magnus og er i født i 1981. Jeg er autodidakt skuespiller, stand-up komiker m.m. Du kan se video og læse meget mere om mig her
 • I hvor lang tid har du underholdt?
  • Jeg startede helt tilbage i 2003 med at få mine første rigtige bookinger af underholdning til fester. Derfra har det taget fart og siden dengang har jeg underholdt mere end 20.000 mennesker rundt om i hele Danmark
 • Kan du inddrage mine stikord og historier i underholdningen?
 • Kan du lave et generelt underholdningsindslag?
  • Ja det kan jeg godt, så du behøver ikke at have nogle stikord eller historier for, at booke mig til underholde
 • Hvor mange gæster kan du underholde på én gang?
  • Jeg har egentlig ikke et max antal på dette, dog vil jeg gerne vide om der er mere end 100 mennesker, da jeg så oftest vil have behov for at gøre brug af en mikrofon til arrangementet
 • Optræder du altid med mikrofon?
  • I udgangspunktet gør jeg ikke (kun til fester med rigtig mange gæster). Min stemme er meget kraftig og jeg er vant til at optræde for store forsamlinger uden brug af mikrofon – og hvor folk stadig kan høre alt det de skal høre.
 • Er der krav til hvordan festlokalet skal være indrettet, så du har plads til at gennemføre underholdningen?
  • Der er ingen krav fra min side ej heller pladskrav. Alle mine underholdningsindslag kan tilpasses større som mindre lokationer
 • Skal du have noget at stå, på så alle kan se dig, eller bevæger du dig rundt?
  • Det er lidt forskelligt fra underholdningsindslag til underholdningsindslag mht. hvor meget jeg bevæger mig rundt. Jeg har dog ikke noget behov for, at stå på noget
 • Kan det være “grænseoverskridende ” politisk, frækt eller lign.?
  • Godt du spørger. Jeg har siden 2003 udviklet mit helt eget underholdningskoncept og form, hvor jeg gør en ære i at gøre det til en god oplevelse for alle festdeltagere. Derfor går jeg aldrig over stregen eller udelukkende laver jokes under bæltestedet. Der er intet frækt, politisk eller lign. i mit underholdning, som kan virke stødende. Dog laver jeg masser af fis med folk og “driller” dem på en kærlig måde med et glimt i øjet
 • Er gæsterne / hovedperson(erne) direkte involveret?
  • Det kommer meget an det enkelte underholdningsindslag, da der er forskel på de optrædener jeg laver. Nogle involverer festdeltagerne mere end andre. Det fremgår under hver indslag, hvordan deres underholdning foregår
 • Kræver dit underholdning bestemte rekvisitter, som jeg skal sørge for i forvejen?
  • Nej. Du kan bare holde “fri”. Jeg stiller ingen krav til dig om, at du skal have nogle rekvisitter eller lign. klar til mig
 • Hvor lang tid varer underholdningen?
  • Den varer mellem ca. 20-30 min. alt afhængig af om det er underholdning med Fupfotografen, eller Det Skøre Pizzabud. Under hvert af disse indslag kan du se hvor lang tid optræden varer

Praktiske spørgsmål og svar:

 • Hvad koster det at booke et af dine underholdningsindslag?
  • Da der er flere faktorer der har indflydelse på prisen på mine underholdningsindslag, så er det lettest du kontakter mig direkte for at høre nærmere mht. dit arrangement.
 • Hvor tidligt skal jeg indhente et tilbud på underholdning?
  • Du kan i princippet indhente et tilbud på mit underholdning, dagen før du ønsker at gøre brug af dette. Dog vil jeg oftest være booket til anden side. Det kan klart anbefales, at du indhenter dit tilbud i god tid, eks. er jeg tit booket ud på de mest populære dage i april og maj samt november og december et halvt til et helt år ude i fremtiden
 • Hvordan kan jeg få et tilbud på underholdning?
  • Du kan få et helt konkret tilbud på underholdning til det arrangement du skal være en del af, hvis du udfylder alle felterne i min online forespørgsel.
 • Hvordan modtager jeg tilbud på underholdning?
  • Du modtager dit tilbud på underholdning via den mail du har oplyst i din forespørgsel, eller du vil blive kontaktet telefonisk af mig
 • Hvor længe er mit tilbud gældende på din underholdning?
  • Det tilbud du modtager er gældende lige så længe jeg ikke er booket ud til anden side. Derfor tager jeg forbehold for at andre kan booke mig til deres arrangement, indtil du bekræfter at du ønsker at booke mig.
 • Hvad er inkluderet i prisen for dine underholdningsindslag?
  • Det korte svar er ALT. Det tilbud du modtager er inkluderet en lang række forskellige ting, som du kan læse mere om her. Desuden får du også min garanti for dette, så du ikke skal være i tvivl om det jeg lover dig om prisen.
 • Hvordan kan jeg være sikker på, at din underholdning bliver vellykket?
  • Jeg giver dig en unik tryghedsgaranti, som er din garanti for at mit underholdningsindslag bliver vellykket. Jeg kan ikke love at alle griner lige højt, men jeg kan love dig for folk vil syntes om indslaget.
 • Har du nogle anbefalinger fra din “optræden”?
  • Ja det kan du tro, endda rigtig mange. Her kan du læse om hvad andre siger. Derudover kan du også læse om min kvalitetsgaranti, som viser hvor tilfredse mine kunder er
 • Hvordan booker jeg dig til at optræde til festen?
  • Når du har modtaget et tilbud fra mig og du har takket ja til dette, så vil jeg sende dig et link til min bookingaftale, som du så udfylder og efterfølgende modtager et kopi af
 • Hvilke type arrangementer optræder du til?
  • Jeg optræder udelukkende til private arrangementer og det er typisk til de disse arrangementer
 • Hvor i landet optræder du?
  • Jeg optræder i hele Danmark og kører gerne mange kilometer for at glæde dig og dem du vil have mig til underholde
 • Får jeg en bekræftelse på den aftale vi indgår om underholdningen?
  • Ja, du modtager en skriftlig bekræftelse i form af vores fælles bookingaftale, som du udfylder når du booker mit underholdning
 • Kan jeg aflyse din underholdning?
  • Du kan naturligvis aflyse min underholdning, men desværre kommer du stadig til at betale det aftalte beløb – uanset årsagen til aflysningen. Dette skyldes, at du gennem din booking forhindre mig i, at få et andet job på den tid du ‘optager’. Dette fremgår også mine bookingbetingelser, som du automatisk godkender, når du har udfyldt og sendt bookingaftalen til mig
 • Hvordan betaler jeg for underholdningen?
  • Betalingen af underholdningen foregår altid kontant (medmindre andet er aftalt på forhånd) på arrangementdagen, enten lige før underholdningen starter eller umiddelbart efter den er afsluttet
 • Bliver jeg kontaktet forud for arrangementdagen – vedr. det underholdningsindslag jeg har bestilt
  • Ja det gør du. Som en del af min servicegaranti, så vil du blive kontaktet forud for arrangementet, så vi kan forventningsafstemme underholdningsindslaget og aftale de sidste praktiske detaljer
 • Kan jeg regne med du kommer til den aftalte tid?
  • En aftale er en aftale. Selvfølgelig kan der opstå noget uforudset som gør, at jeg bliver forsinket. Dette sker dog heldigvis meget sjældent og derfor tør jeg også godt give dig en leveringsgaranti

FÅ ET TILBUD!
close slider

  Eventuel rabatkode