Referencer

Kundehistorier

Hvad andre siger om mine underholdningsindslag

“Hej Magnus. 1000 tak for din super sjove underholdning til Olivers konfirmation i går! Dit indslag var et kæmpe hit, men det kunne du jo også selv mærke på stemningen og især latteren 😊 Der blev talt om og grinte af dig resten af festen – så det kunne ikke have været bedre! Du levede fuld ud op til vores forventning 👍😊 Jeg skulle hilse mange gange fra Oliver – han ville rigtig gerne selv have sagt tak til dig – han synes det var rigtig sjovt!! Så Magnus – 1000 tak fordi du var med til at gøre dagen uforglemmelig for såvel Oliver som alle os andre 😊 Mange hilsner Anette”
#Konfirmation


“Det var super, eminent, kanon godt, Tak for det. Vi var/er meget glade for dit show, og vi har anbefalet dig vidt og bredt. 🙂 Vi vender helt sikkert tilbage når vi næste gang skal være vært ved et arrangement, hvor der er brug for et festligt indslag. Tak endnu engang. Mange hilsner Jimmi og Tina.”
#Bryllup


“Hej skønne skøre pizzabud :O)) Mange 1000 tak for en pragtfuld underholdning, du er genial og alle dine kort som du gav mig, er væk,  vil jeg lige oplyse dig, jeg ville ønske at jeg havde flere. Det var en oplevelse uden lige, som jeg og alle de andre gæster ALDRIG vil glemme, jeg håber at der byder sig en ny lejlighed, hvor jeg kan bruge dig. Atter en gang 1000 tak. Kærlig hilsen Lone P.S. jeg griner endnu :-)”
#Fødselsdag


Kære Magnus. Billederne er vel modtaget. 1000 tak.. de er gode!! 😊😊 Tak for super sjov underholdning.. Du har kun fået ros med på vejen fra vores gæster! 😆 Vi ses måske en anden gang. De bedste hilsner fra Birgit”
#Fødselsdag


“Hej Magnus. Tusinde tak for super god underholdning igår til Joses konfirmation som pizzabud Du var super god gæsterne var helt vilde med dig og de fik da grinet en del Jeg er bare ked af jeg ikke fik tak igår da du gik , blev lige forstyrret og da var du væk, Da jeg ville sige tusinde tak, men gør det så nu Kan du ha en super dejlig søndag Hilsen Berit
#Konfirmation


“Hej Magnus, Tusind tak for din fantastiske underholdning. Den gik rent ind og både gæster og kobberparret syntes det var super sjovt og rigtig godt – jeg fik også givet dit navn videre så måske du kommer på disse kanter igen 🙂 af hjertet tak! Med venlig hilsen Tanya.”
#Kobberbryllup


“Hej Magnus. Det var en kæmpe fornøjelse at have fupfotografen på besøg til vores bryllupsarrangement. Fupfotografen kommer naturligt ind og falder til i festen og gæsterne regner med det er en “almindelig” fotograf.  Efterhånden begynder vittighederne og gæsterne bliver i almindelig godt humør og griner alle sammen.  Fupfotografen var fantastisk god til at få alle gæster med i underholdningen og god til at inddrage historierne om brudeparret og gæsterne, som jeg havde givet ham inden.  Kan kun give de varmeste anbefalinger af fupfotografen/Magnus til alle der ønsker en skøn underholdning til at samle gæsterne og sikre, at alle får rørt lattermusklerne! De bedste hilsner Rikke”
#Bryllup


 

Hej Magnus. Tusind tak for en super optræden med det skøre pizzabud ved vores datters konfirmation i søndags. Det var et suverænt indlæg og fik virkelig sat gang i lattermusklerne både hos gæsterne, Nanna og os selv……. 🙂 Tak fordi du var så sød og opmærksom overfor Nanna, så hun ikke følte sig alene i rampelyset. Vi kan varmt anbefale dig til andre, der har brug for et dejlig, skørt og festlig indslag til deres fest. Vi fik mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster, der gerne ville vide, hvor vi havde ”opstøvet” dig 🙂 Endnu engang tak 🙂 Mvh. Marianne & Torben
#Konfirmation


“Hej Magnus. Tak for sidst. Dit indslag til vores julefrokost på Restaurant Cassiopeia var et meget populært indslag! 🙂 De venligste hilsner Stine.
#Julefrokost


Hej Magnus! Endnu engang tak for helt forrygende underholdning til Carolines konfirmation!! Hilsner fra Camilla
#Konfirmation


“Det var rigtig godt , folk morede sig og syntes det var et godt indslag. Du var god til at fange små detaljer og reagerede ud fra det du så og hørte. Bedste hilsner Solveig og Henrik”
#Fødselsdag


“Vi selv samt alle gæsterne synes det var et festligt indslag, og den sang du havde lavet ud fra vores oplysninger om gæsterne, var fænomenal! Vil gerne hyre dig en anden gang. 😀 Knus Pia.”
#Guldbryllup


“Fordi jeg synes det du lavede var underholdende, og du havde fået fat i alle de mange stikord jeg havde givet dig – imponerende. Så tak for et rigtigt muntert indslag, og vi glæder os til at se billederne 🙂 Venligst Mette.”
#Sølvbryllup


“Hej Magnus, Festkomikeren. Tak for dit gode indslag til min fødselsdags fest sidste lørdag. Der gik noget tid inden alle var helt klar over at du var en fup fotograf. Du fik smilet frem på alles ansigter og din føling med mine gæster og hvad de vil være med til var helt i top. Min mand og jeg morer os stadigvæk over dine skøre påhit og jeg høre kun gode tilbage meldnínger fra mine gæster. Jeg ser virkelig frem til at modtage de billeder med poste og mindes en meget dejlig dag. Jeg kan kun varmt anbefale dig til andre, du levere varen og lever fuldt ud op til din titel som FESTKOMIKEREN. Tak for at være med til at gøre min fest festlig. Kærlig hilsen Jette”
#Fødselsdag


“Du var rigtig sjov og underholdende og havde en super fin balance med ikke at overskride gæsternes grænser, men samtidig være lidt provokerende. Min datter (konfirmanden) og gæsterne var vældig underholdt. Så tak fordi du var med til at skabe en god stemning. Hilsen Christina”
#Konfirmation


“Underholdningen er et superb indslag som alternativ til en festsang, og modtageren opfatter det også som værende personligt! Godt gået! God weekend. Erling”
#Herrefrokost


“Tak for rigtig god underholdning. Vi morede os virkelig og det ved jeg også at mange af gæsterne gjorde. En god måde at få løsnet lidt op og få rystet gæsterne sammen. Marcus sagde at dit indslag havde betydet at det ikke var en konfirmation, som alle andre. Jeg tror virkelig at han nød det og at han værdsatte det personlige. Så det med stikordene var en god ide. Mange hilsner Dorte.”
#Konfirmation


“Hej Festkomikeren. Vi vil blot sige mange tak for din optræden til vores guldbryllup på Slangerupgaard i Faxe Ladeplads den 1. November. Nu har vi fået respons for alle vores gæster, alle morede sig for din optræden. Endnu en gang tak. Det kan jo være at vores gæster vil bruge dig på et tidspunkt. Mange tak. Hilsen Inge & Jan”
#Guldbryllup


“Hej Magnus. Tak for din underholdning til vores fest den 4/6-2016. Jeg har fået rigtig gode tilbagemeldinger fra vores gæster på dit underholdende indslag. Det vagte stor jubel, hvilket vi naturligvis er glade for. Vh. Kim.”
#Sølvbryllup


“Hej Magnus. Vores karakter på din underholdning er et stor 9 tal. Alle lå flade af grin, du var rigtig god til at få alle stikordene med som vi havde snakket om torsdagen før.  Alle snakkede om din underholdning da vi mødte ind om mandagen. Du skal have mange tak for et rigtig godt indslag. Vil hel sikkert anbefale dig til anden side. Venlig hilsen Joan.”
#Julefrokost


“Halløj Magnus. Du var såååå fed underholdning til brylluppet, lige min stil 🙂 og skulle også hilse at sige fra Michael og gæsterne, at du var super … Mange tak … Vi har ikke pt fået noget video endnu – sidst vi hørte fra dem, var de er i gang med at redigere. Og ja selvfølgelig kan du få et eksemplar 🙂 lige nu glæder vi os allermest til at få billeder fra dig – så vi kan få valgt ud til takke dims osv…… Mvh. Malene”
#Bryllup


“Vi var ikke med til selve underholdningen, da du skulle underholde vores gæster mens vi fik taget billeder. Men da vi kom tilbage fra fotograferingen var det nogle meget grinende og glade gæster vi kom tilbage til. De var meget begejstret for pizzabuddet der var kommet forbi og havde lavet sjov med hver en gæst. Så vidt vi kunne forstå var der ikke mange gæster der fik lov at undgå en lille kommentar fra pizzabuddet. Alle gæsterne havde kun  gode ord tilovers, selv de værste kritikere havde klukket af grin under “showet”. Showet havde efter sigende været, sjov, grænseoverskridende – på den gode måde, opfindsomt og hyldende morsomt. Som vores toastmaster som stod for betalingen sagde “Han er alle pengene værd”. Kærlig hilsen Lykke.”
#Bryllup


“Det var annonceret på forhånd, at der ville komme en fotograf i løbet af aftenen, så der var ikke nogen, som fattede mistanke, da Magnus dukkede op. Han gik rundt ved bordene og fotograferede, og vi fandt hurtigt ud af, at det ikke var en “almindelig” fotograf, men en ualmindelig underholdende fotograf. De skøre indslag med gæsterne fik alle til at more sig, også dem der var “ofre”. Magnus havde en god situationsfornemmelse og var imponerende hurtig til at fange kommentarer og bruge dem i underholdningen. Efter festen modtog vi nogle rigtig gode billeder fra Magnus. Vi vil helt sikkert anbefale Magnus. De bedste hilsner Henrik.”
#Bryllup


“Hej Magnus, Jeg siger ligeledes tak – det gik jo rigtig godt og var i den rigtige ånd og stemning samt fik alle med! – og i øvrigt god feedback fra gæsterne efterfølgende. Mvh. Ulrik”
#Julefrokost


“Vi havde en forrygende aften, selskabet blev lige rystet en ekstra gang sammen, stikordene blev brugt på en super god måde, og ramte plet hver gang. Vi glæder os til at se billederne, vi håber de er lige så gode som underholdningen 🙂 Mange hilsner fra Tina.”
#Damefrokost


“Jeg har en kollega der vil bruge dig plus to fra festen der har vist interesse. Det var super underholdning 👌 Bedste hilsner Lone”
#Kobberbryllup


“Jeg havde booket dig til min kærestes 30 års fødselsdag. Min kæreste var meget bange for, at det ville blive en kedelig fødselsdag, hvorfor jeg tænkte jeg ville overraske hende ved at bestille dig. Jeg havde egentlig ikke de store forventninger udover et par billige grin fra gæsterne – jeg blev dog selv meget overrasket. Din måde at involvere hele festen og få alle gæster til at grine og føle sig som en del af dit show var helt fantastisk. Der blev lang tid efter du havde forladt festen snakket om dit indslag, ligesom min kæreste 1 uge efter stadig kan grine ved at tænke på dit indslag. Showet var helt sikkert pengene værd og vi kan kun anbefale dig til alle vi kender. Med venlig hilsen Mikael”
#Fødselsdag


“Tak for en fantastisk underholdning, der er snakket meget om dig efterfølgende og hvor dygtig du er til at underholde og være skarp på den gode måde. Jeg laver lige en anmeldelse på din underholdning, tror vi skriver til dig når vores søn skal konfirmeres. Mvh. Lene”
#Fødselsdag


“Hej Magnus. Tak for en super underholdning, du var meget populær hos vores gæster. Hilsen Bjarne.”
#Fødselsdag