Underholdningsindslag: Hvor du selv undgår at optræde for andre

Underholdningsindslag

Underholdningsindslag: Her finder du sjove og originale former for underholdning til festen

Det er enormt vigtigt, at du vælger den rigtige underholdning til festen.

Derfor har jeg på denne side lavet det fulde overblik til dig over mine 2 forskellige underholdningsindslag, som du kan vælge imellem som dit underholdning.Under hvert underholdningsindslag finder du:

  • En kort beskrivelse af underholdningen
  • Underholdningens varighed
  • Prisen på underholdningsindslaget
  • Link til yderligere beskrivelse og information

Vælg mellem disse 2 forskellige underholdningsindslag:

Fupfotografen:

– Få besøg af den “falske” fotograf og få det sjoveste underholdning + en masse uforglemmelige og originale festbilleder.

Fupfotografen

Indledningsvis er festdeltagere oprigtig overbevidst om, at der er tale om en ægte festfotograf. Men gradvis krakelerer dette billede, i takt med at Fupfotografens motiver bliver mere og mere kreative – og hans kommentarer til gæsterne sætter gang i de helt store grineflip.

Trods hans skøre påfund, så er der “film” i kameraet – og alle hans skøre billeder modtager du som en af underholdningen – og som et ekstra sjovt minde fra en uforglemmelig oplevelse.

Underholdningsindslag


Det Skøre Pizzabud:

– Komisk underholdning i særklasse til festen.

Underholdning til konfirmation

Der er dømt komik med lattergaranti og et indslag der sætter gang i festen.Det Skøre pizzabud kommer “for sent” til festen og går straks i gang med at lede efter den person der har bestilt pizzaen.

Alt imens han har sat jagten ind på personen, så fortæller han i et energisk tempo om alle de skøre sjove udfordringer han har haft i forbindelse med produktion og udbringningen af pizzaen.

Det Skøre Pizzabud bringer pizza og skør underholdning ud til alle typer fester og arrangementer, eks. konfirmation, fødselsdag, og bryllup

Underholdningsindslag

 

FÅ ET TILBUD!
close slider

    Eventuel rabatkode