Leveringsgaranti

Leveringsgaranti

Jeg er klar til tiden – ellers får du et gavekort

En aftale er en aftale

Hvis det mod forventning skulle ske, at jeg er så forsinket, så jeg ikke er klar til at starte underholdningen på det aftalte tidspunkt (jf. den bookingaftale vi har indgået), så skal du selvfølgelig have en kompensation herfor.

Din kompensation vil bestå af et gavekort til mit underholdning på 500,00.- kr.

Gavekortet vil du få udleveret ved min ankomst til arrangementet – og du vil så kunne anvende det valgfrit efterfølgende, på et mine underholdningsindslag.

Du er også meget velkommen til at give gavekortet til en anden, såfremt du ikke selv ønsker at gøre brug af dette. Gavekortet er gyldigt i 1 år.

Bookingaftale
Din leveringsgaranti gælder ift. den bookingaftale, som fremsendes skriftligt forud for arrangementet. Her vil det fremgå hvilken tid underholdningen skal starte – og det er dette tidspunkt som er det gældende i forhold til leveringsgarantien.

Kort sagt. Har vi aftalt jeg skal starte underholdningen kl. 20.00 – og er jeg ikke nået frem til dit arrangement til 20.00, så er du dækket af leveringsgarantien.

Forbehold:

  • Gavekortet kan ikke bruges som betaling af den underholdning der er booket til arrangementet, hvor jeg måtte komme for sent. Det gælder altså kun fremadrettet
  • Leveringsgarantien er ikke gældende, såfremt der er tale om naturkatastrofer, ekstremt vejrlig samt ufremkommelig vej f.eks. isslag, oversvømmelse, snestorm, blokade af veje / broer.

 

Så nu hvor du ved du kan regne med min levering af underholdingen, så gælder det om at finde dit favorit underholdningsindslag, blandt mine mange figur. Det kan du gøre her:

Vælg dit underholdningsindslag her


Festkomikerens øvrige garantier

Servicegarantien

Prisgarantien

Kvalitetsgarantien

FÅ ET TILBUD!
close slider

    Eventuel rabatkode