Underholdning til 20 års fødselsdag

Underholdning til fødselsdag

Vil du slippe for selv at lave underholdning til 20 års fødselsdag? Så hør her..

Skal du til en 20 års fødselsdag, hvor du er blevet sat til at stå for underholdningen? Er det vigtigt for dig, at både gæster og fødselar får noget positivt ud af det festlige indslag, du har valgt? Så kan du glæde dig til:

 • At få anerkendt underholdning til 20 års fødselsdag
 • Mulighed for at målrette indslaget med personlig information
 • At folk er underholdt hele vejen igennem det festlige indslag
 • Højt humør og masser af latter hos deltagerne
 • Et sjovt og mindeværdigt indslag for hele selskabet
 • En afslappet og tryg stemning, når underholdningen er forbi

Underholdning til 20 års fødselsdag: Vælg mellem 2 forskellige slags indslag

Når der skal vælges underholdning til 20 års fødselsdag, gælder det om at finde det helt rigtige nummer, sådan at både fødselar og gæster er godt underholdt undervejs.

Du har muligheden for at vælge mellem to nedenstående festindslag, som begge er humoristiske og velegnede til en 20 års fødselsdag:

Vælg dit underholdningsindslag her

Lad mig uddybe det lidt nærmere…


Overrask gæsterne med festlig underholdning til 20 års fødselsdagen

Folk vil nok kigge lidt mærkeligt, når først underholdningen starter, og de vil undre sig over, hvad der egentlig er ved at ske. Men bare rolig! Pludselig går det op for dem, at det er et festindslag, de er vidne til, og straks vil latteren bryde ud.

Eftersom du kan vælge mellem flere forskellige typer af festlige indslag, så kan du også nemt vælge lige det indslag, som passer til underholdning til 20 års fødselsdag.

Hvis det lyder fristende, så se her…


Få et tilbud på din underholdning til 20 års fødselsdag helt gratis

For at kunne give dig den bedst mulige oplevelse med underholdning til 20 års fødselsdag, så har jeg selvfølgelig brug for at vide, hvad det er for en type af underholdning, du ønsker at booke.

Klik på de forskellige festindslag og find din favorit. Du kan vælge imellem:

Vælg dit underholdningsindslag her

Du kan også selv være med til at præge indslaget. Du kan for eksempel give nogle stikord, som jeg så kan bruge til at gøre indslaget mere personligt. Så med en garanti for sjov underholdning er spørgsmålet bare…


Vil du være sikker på, at underholdningen til 20 års fødselsdag bliver en succes?

Det lyder måske en smule svært, at jeg er så sikker på, at det indslag du ender med at vælge bliver en succes. Så hvordan kan jeg være så sikker på det?

Det kan jeg simpelthen, fordi jeg har mere end 10 års erfaring inden for underholdningsbranchen, hvilket gør, at jeg har et stort kendskab til, hvad det er, der virkelig kan få folk til at grine og slappe godt af til et selskab.

Alle mine erfaringer bygger på tryghed, ærlighed, respekt og grundighed, som tilsammen er med til at give dig en enestående tryghedsgaranti.Tryghedsgaranti til 50 års fødselsdag

Garantien er med til at sikre dig, at de aftaler vi har lavet bliver overholdt til punkt og prikke, og at du får et godt og underholdende show.


Men hvad siger tidligere kunder så om min underholdning til 20 års fødselsdag?

Stor tilfredshed over hele feltet.

Her er et lille udpluk af, hvad nogle af mine mange tilfredse kunder igennem tiden har sagt:

“Dit show var helt fantastisk”
Jeg havde booket dig til min kærestes fødselsdag. Min kæreste var meget bange for, at det ville blive en kedelig fødselsdag, hvorfor jeg tænkte jeg ville overraske hende ved at bestille dig. Jeg havde egentlig ikke de store forventninger udover et par billige grin fra gæsterne – jeg blev dog selv meget overrasket. Din måde at involvere hele festen og få alle gæster til at grine og føle sig som en del af dit show var helt fantastisk. Der blev lang tid efter du havde forladt festen snakket om dit indslag, ligesom min kæreste 1 uge efter stadig kan grine ved at tænke på dit indslag.
Mikael, København

“Super underholdning”
Hej Magnus. Jeg har en kollega der vil bruge dig plus to fra festen der har vist interesse. Det var super underholdning 👌
Lone, Kerteminde

Jeg har ikke taget disse udtalelser med for at prale (selvom jeg da er meget stolt over dem). Jeg har udelukkende taget dem med, sådan at du kan have en idé om, hvad det er du kan forvente, hvis du booker underholdning til 20 års fødselsdag igennem mig.

Jeg kunne nemlig forestille mig, at du ønsker en form for underholdende indslag til en 20 års fødselsdag – ikke sandt? Men også uden at du selv skal bruge en masse tid på det, gætter jeg på?

Det tænkte jeg nok. Så hør lige efter her…


Book underholdning til 20 års fødselsdag og få:

 • Lattergaranti
 • Et virkelig godt og sjovt alternativ til de mange taler og sange
 • Et underholdende indslag, som vil skabe gode minder for hele selskabet
 • Et festindslag, der er tilpas personligt og sjovt

Det kan næsten ikke blive meget bedre, vel? Så se her, om underholdningen er noget for dig…


Min underholdning til 20 års fødselsdag er noget for dig, hvis…

Der findes utallige muligheder, når det kommer til underholdning til 20 års fødselsdag. Derfor forstår jeg også godt, hvis du endnu ikke har bestemt dig for, om jeg skal stå for din underholdning.

Dog skal du vide, at det er helt normalt at bestille underholdning, der udføres af en professionel festkomiker.

Ved at booke en professionel til at stå for underholdningen er du sikker på, at det hele kommer til at gå som smurt, og derved har du mulighed for at slappe helt af og nyde det gode selskab i stedet.


Det er oplagt at vælge underholdning udefra, hvis du:

 • Savner et alternativ til kedelige sange og søvndyssende taler
 • Vil give deltagerne til festen en uforglemmelig oplevelse
 • Ikke selv har hverken lyst eller tid til at stå for underholdningen

Hvis du er klar til at gøre fødselsdagen mere sjov end ellers, så bestil underholdningen hos mig og vælg mellem følgende festlige indslag:

Vælg dit underholdningsindslag her

Mangler du stadig at finde ud af, hvilket indslag du skal vælge, så er det ved at være tid…


Det er nu, du skal vælge din underholdning til 20 års fødselsdagen

En 20 års fødselsdag er ofte fyldt med både venner og familie, som alle ønsker at give fødselaren den absolut bedste og mest mindeværdige dag. Derfor er der også rigtig mange, som vælger at booke mig til at lave et festligt indslag til fødselsdagen.

For at være sikker på at jeg har tid til at komme forbi dit arrangement, så er det vigtigt, at du booker mig i god tid. Det første skridt er at vælge mellem en af de følgende to valgmuligheder:

Vælg dit underholdningsindslag her


Stadig i tvivl? Så se her…

Hvis du stadigvæk ikke har besluttet dig for, om jeg skal stå for din underholdning til 20 års fødselsdag, så benyt dig af min gratis service, hvor jeg tilbyder dig, at du kan få én gratis rådgivningssession.

Vælg mellem:

 • SMS
  Skriv gerne dit spørgsmål til mig (Magnus) tlf. 26 70 47 96.
 • OPKALD
  Kontakt mig (Magnus) på tlf. 26 70 47 96 (mandag-søndag ml. kl. 09:00 – 21:00). Tager jeg ikke telefonen, så send mig gerne en sms i stedet. Alternativt ringer jeg tilbage så snart jeg har mulighed for det.
 • MAIL
  Alternativt kan du sende en mail til mig på: [email protected]

Her kan du stille alle de spørgsmål du måtte have og få svar på disse – og derigennem få en bedre idé om, hvilket underholdningsindslag som er det rigtige at vælge til den kommende 20 års fødselsdag.

Hvis det er en forespørgsel på underholdning, så noter flg. 3 ting:

 1. Hvilken dato arrangementet er
 2. Hvad tid arrangementet starter
 3. Hvilken by + postnummer arrangementet skal holdes i

Jeg ser frem til at høre fra dig ➡️ kontakt mig nu.

FÅ ET TILBUD!
close slider

  Eventuel rabatkode