Underholdning til 60 års fødselsdag

Underholdning til 50 års fødselsdag

Leder du efter det perfekte underholdningsindslag til 60 års fødselsdag? Så lad mig dele med dig, hvorfor du er landet på den helt rigtige side. Hør her..

Er du interesseret i, at få mere af vide om hvordan du som privatperson kan få underholdning i særklasse? Og kan du nikke ja til noget dette:

Kunne det her være dig?

 • Du fylder 60 år og skal fejre det med fest eller du er blevet inviteret med til en 60 års fødselsdag hos en god veninde, ven eller familie – og derfor er du nu fuldt igang med at lede efter noget rigtig sjovt underholdning
 • Uanset om du er værtinde / vært eller gæst, så vil du gerne overraske alle de andre festdeltagere med et indslag, som de aldrig glemmer

Skal du stå for et underholdende indslag til en 60 års fødselsdag i den nærmeste fremtid? Og er du ikke helt sikker på, hvordan du skal gribe det an for at gøre det til en succes med en masse latter til følge?

Så kan du glæde dig til:

 • At få et anerkendt, grundigt og tilpasset show som underholdning til 60 års fødselsdag
 • At få smilet frem hos alle gæster
 • At give alle gæster en sjov og mindeværdig oplevelse
 • Mulighed for at give showet et personligt præg
 • En behagelig og løssluppen stemning efter indslaget

Vælg mellem disse to festlige indslag

Min underholdning til 60 års fødselsdag dækker over to sjove festindslag. De vil begge med garanti give alle festens deltagere et stort smil på læben. De to humorfyldte indslag til 60 års fødselsdag er:

Vælg dit underholdningsindslag her

Lyder det godt? Så lad mig fortælle endnu mere om min underholdning…


Overrask de andre festdeltagere

Forestil dig, at der pludselig kommer en person ind til din 60 års fødselsdag. Personen begynder at opføre sig skørt, mens gæsterne ser forvirrede til.

Det begynder så småt at gå op for gæsterne at et overraskende underholdnings-indslag er undervejs, og kort efter er alle deltagere godt i gang med at grine og more sig over indslaget.

Et sjovt indslag kan gøre en ganske almindelig 60 års fødselsdag til et mindeværdigt arrangement.

Kunne du tænke dig at prøve det? Så læs det her…


Gratis og uforpligtende tilbud på underholdning til 60 års fødselsdag

Jeg giver gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud på min underholdning til 60 års fødselsdag. Dog kræver det, at jeg ved hvilket underholdningsindslag, du gerne vil have.

Alle mine indslag kan justeres efter publikummet og ud fra dine personlige stikord. Du har med andre ord mulighed for at lave lidt sjov med fødselaren eller nogle af gæsterne tilstede, hvis du ønsker det.

For at finde mere information om mine indslag skal du blot klikke på dem herunder:

Vælg dit underholdningsindslag her

Er det vigtigt for dig, at du kan være tryg når du bestiller underholdningen? Så lad med indvie dig i min garanti for dette. Hvilken garanti?


Danmarks eneste underholdning til 60 års fødselsdag med tryghedsgaranti

Som oftest består underholdning til 60 års fødselsdag af sange, taler eller lignende. Netop derfor kan det være ekstra sjovt at booke professionel underholdning, da man giver fødselaren og gæsterne en uventet oplevelse.

Jeg har mere end 10 års erfaring med underholdning til arrangementer af forskellig karakter, og det har gjort mig i stand til at håndtere mange forskellige situationer.

Min erfaring gør mig i stand til at give mine kunder en tryghedsgaranti, som sikrer en god oplevelse.

Tryghedsgarantien omfatter en lang række øvrige garantier omkring bl.a. kvalitet, levering, pris, og samarbejde.


Du bliver garanteret, at underholdningen bliver en succes

Jeg er meget sikker i min sag, når jeg siger, at jeg kan garantere god underholdning med festlige indslag til 60 års fødselsdag. Det er jeg på baggrund af flere års gode oplevelser, der har bevist mine evner i at underholde.

Du kan være sikker på, at alle dine forventninger vil blive indfriet af mig. Det garanterer jeg gennem min servicegaranti, som bygger på grundighed, respekt, ærlighed og tryghed.

Garantien sikrer dig, at du får underholdning til 60 års fødselsdag, der lever op til alle vores aftaler.

Hvad siger mine kunder så om mit show? …


Mine kunder siger…

Jeg nyder, at gøre mine kunder glade og tilfredse med mine festlige indslag. Her kan du læse nogle kommentarer fra tidligere kunder:

“Det gik jo rigtig godt og var i den rigtige ånd og stemning samt fik alle med”
Hej Magnus, Jeg siger ligeledes tak – det gik jo rigtig godt og var i den rigtige ånd og stemning samt fik alle med! – og i øvrigt god feedback fra gæsterne efterfølgende. Udover, som skrevet ovenfor, fik du taget en del med af de ting vi havde talt om forud – rigtig fint, tak.
Ulrik, Allerød

“Underholdningen er et superb indslag”
“Underholdningen er et superb indslag som alternativ til en festsang, og modtageren opfatter det også som værende personligt! Godt gået”
Erling, Kolding

Vil du være min næste glade kunde? Så se lige hvad der venter dig..


Med min underholdning til 60 års fødselsdag får du:

 • Et passende og godt underholdningsindslag
 • Lattergaranti
 • Et personligt præg, hvis dette ønskes
 • Et rart alternativ til de klassiske indslag som sange og taler
 • Et indslag, som vil gøre fødselsdagen mindeværdig for alle deltagere

Lyder det ikke godt? Så læs her, hvorfor du skal vælge underholdning til 60 års fødselsdag.


Derfor skal du vælge min underholdning

De hyppigste grunde til at booke professionel underholdning til 60 års fødselsdag er, at man ikke er selv er glad for at være i rampelyset, og at der ikke er tid til at forberede noget ordenligt indslag.

Det kan dog vise sig at være en fordel med den professionelle underholdning, da det vil gøre fødselsdagen til noget helt særligt – både for fødselaren og gæsterne.

Hvis du ønsker at give dine gæster eller fødselaren en uventet men positiv oplevelse, så vælg et af mine sjove indslag til 60 års fødselsdag. Du kan læse mere om de enkelte indslag ved at klikke på dem herunder:

Vælg dit underholdningsindslag her

Ved du endnu ikke hvilket indslag, du skal vælge, så har du endnu en mulighed…


Vælg det rette indslag

En 60 års fødselsdag består typisk af god hygge med mad og drikke, men hvorfor ikke give arrangementet et uventet præg af latter?

Jeg garanterer, at alle tilstedeværende vil nyde min underholdning til 60 års fødselsdag. Alle mine indslag er afprøvede, og de lyder som følger:

Vælg dit underholdningsindslag her

Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du fortsat er i tvivl omkring valg af indslag. Sådan gør du det:


Stil gerne dine spørgsmål sådan her:

Hvis du stadigvæk ikke har besluttet dig for, om jeg skal stå for din underholdning til 60 års fødselsdag, så benyt dig af min gratis service, hvor jeg tilbyder dig, at du kan få én gratis rådgivningssession.

Vælg mellem:

 • SMS
  Skriv gerne dit spørgsmål til mig (Magnus) tlf. 26 70 47 96.
 • OPKALD
  Kontakt mig (Magnus) på tlf. 26 70 47 96 (mandag-søndag ml. kl. 09:00 – 21:00). Tager jeg ikke telefonen, så send mig gerne en sms i stedet. Alternativt ringer jeg tilbage så snart jeg har mulighed for det.
 • MAIL
  Alternativt kan du sende en mail til mig på: [email protected]

Her kan du stille alle de spørgsmål du måtte have og få svar på disse – og derigennem få en bedre idé om, hvilket underholdningsindslag som er det rigtige at vælge til den kommende 60 års fødselsdag.

Hvis det er en forespørgsel på underholdning, så noter flg. 3 ting:

 1. Hvilken dato arrangementet er
 2. Hvad tid arrangementet starter
 3. Hvilken by + postnummer arrangementet skal holdes i

Jeg ser frem til at høre fra dig ➡️ kontakt mig nu.

FÅ ET TILBUD!
close slider

  Eventuel rabatkode