God underholdning til bryllup: “Dit show var så morsomt”

Underholdning til Martin og Cæcilies bryllup

Inspirations interviews med mine skønne kunder

★ Interview med Lisbeth Birkholm Læbo –  mor til gommen Martin 

Arrangementstype 
BRYLLUP

Underholdningsindslag 
FUPFOTOGRAFEN


Her er, hvad min kunde Lisbeth sagde, omkring mit underholdning til bryllup:

– MIN UDFORDRING VAR…

“Min søn skulle giftes og som forældre ønskede vi naturligvis at bidrage med et indslag.

Da vi nærmede os arrangementsdagen og der var under 3 uger til brylluppet, så var vi dog stadig tomme for ideer.

Vi blev derfor enige om at finde én der kunne lave et indslag på vegne af os. Derfor var vores udfordring at finde den helt rigtige underholdning til brudeparret; Martin og Cæcilie.


– MIN LØSNING BLEV…

“I vores søgen efter god underholdning til bryllup, så faldt vi over din side – og nærmere bestemt dit underholdningsindslag; ’Fupfotografen’.

Kombinationen af, at vi både kunne få sjov underholdning og samtidig få de skøre billeder du tog i forbindelse med dit show, det syntes vi var helt perfekt vores os. Derfor faldt valget på dig.

Vi havde tidligere oplevet underholdning udefra i form af en vagabond og nogen skøre tjenere, så vi havde en fornemmelse af, at dit indslag nok skulle blive godt – ligesom de andre havde været.”

Hele processen fra vi bookede dig og frem til og med du underholdte har været rigtig god. Der har været en fin kommunikation og det var virkelig rart at du ringede i ugen op til brylluppet, så vi kunne få de sidste praktiske ting på plads.

Jeg har hele vejen følt mig rigtig tryg, i forhold til dig og din underholdning.” Dette skyldes ikke mindst din rigtig gode hjemmeside, som var meget informativ og overskuelig.”


MIT RESULTATET VAR…

“Det var rigtig godt!

Gæsterne, brudeparret og os selv syntes dit show var så morsomt. Du gik på INGEN måder for tæt på / over grænsen – og det var bare så sjovt.

Der var rigtig mange grin og brudeparret nød det til fulde. Ligeledes satte de og vi stor pris på de sjove billeder vi modtog efterfølgende.

Trods der var god stemning da du kom, så løftede dit underholdning stemningen en hel del.


Vil du (også) have sjov underholdning?

Fupfotografen banner!

Underholdning til bryllup