Underholdning til bryllup

Underholdning til 50 års fødselsdag

Søger du efter den bedste underholdning til bryllupsfesten? Så se her..

Gør brylluppet ekstra festlig, med forrygende underholdning for dig som privatperson, der ønsker let, ligetil og simpel løsning til, at slippe for selv at skulle underholde til brylluppet.

Kunne det her (mon) være dig?

› Du skal giftes med din udkårne, eller du skal være gæst til et bryllup – så nu er du på udkig efter et velafprøvet underholdningsindslag som såvel brudepar som gæster vil værdsætte og som vil bringe smilet og latteren frem

› Du er i gang med, at undersøge hvilken slags underholdning der findes til bryllupper, og det du søger må gerne være originalt, ikke upassende, og gerne noget der er anderledes (end bryllupstaler og sange) og bemærkelsesværdigt

 Du vil gerne slippe af med bekymringerne om, selv at skulle finde på et originalt indslag til brylluppet, bruge oaseaner af tid forberede noget underholdning, og ikke mindst selv skulle stå foran hele forsamlingen og forsøge at være sjov

Kort sagt.. du vil gerne spare tid, spare energi og slippe for at skulle tænke så meget på din underholdning til brylluppet.

Spørgsmålet er jo så bare.. Hvordan kan du lykkedes med det?

Det er jeg glad for du spørger om. Det er nemlig lige præcis det jeg er specialist i. Så læn dig godt tilbage, for du kan nemlig..


Få festligt og beviselig god underholdning til bryllup

Har du endnu ikke booket underholdning til dit eget bryllup? Eller er du inviteret med som gæst – og på udkig efter inspiration til festens sjoveste indslag? Så se lige her …

Uanset om du er brud, gom eller gæst, vil du garanteret gerne bidrage til, at festdagen bliver en succes. Men hvad gør du, hvis det kniber med tiden, idéerne og lysten til selv at kreere et festligt og originalt indslag?

Bare rolig – det er der råd for. Hvad med at overlade tjansen til et af mine underholdningsindslag, der sparker humørbarometeret helt i top – og får hele selskabet til at ligge flade af grin?

Her er hvad der venter dig…

 • Vælg mellem flere anerkendte underholdningsindslag til brylluppet
 • Latter og godt humør hos alle gæster og ej at forglemme; brudeparret
 • En mindeværdig oplevelse – som gør det skønne bryllup endnu bedre
 • Mulighed for at personliggøre mine festindslag så de målrettes brudeparret
 • Fuld valuta for pengene – det siger dem der har prøvet det før dig
 • En (endnu) mere skøn, uformel og opløftet stemning efter indslaget

Lyder det godt? Det tænkte jeg nok. Herunder finder du de forskellige underholdningsindslag, som jeg tilbyder til bryllupper. Se her..


Vælg mellem to forskellige slags underholdning til bryllup

Tiden er nu kommet til, at du kan se nærmere på de underholdningsindslag jeg tilbyder. På hver af disse kan du læse mere om selve underholdningen, se billeder og blive klogere på varighed og prisniveau.

Uanset hvilken af mine “figurer”, du vælger, får du professionel live-underholdning med lattergaranti, der passer på et bryllupsarrangement.

Du kan vælge mellem de to nedenstående underholdningsindslag, som begge er humoristiske og velegnede til bryllupper:

Vælg dit underholdningsindslag her
Alle ovenstående indslag har været til (gang på gang), at gøre mine skønne kunder rigtig glade og tilfredse.

Hvor tilfredse?


Stor tilfredshed blandt mine kunder

Her er et lille udpluk af, hvad nogle af mine mange tilfredse kunder siger:

“Alle fik en uforglemmelig oplevelse”
“Hej Magnus, Tusinde Tak for et super indslag og din deltagelse ved vores bryllup den 11.august. SUPER underholdende sjov, humørfyldt indslag og den fantastisk god stemning du skabte til vores stor dag. Gæsterne syntes bare at det var super godt og alle fik en uforglemmelig oplevelse. Også tak for alle de sjove billeder, som sikkert er de bedste familiebilleder der er blevet taget i mands minde.”
Mahshid, København

”Såååå fed underholdning til brylluppet!”
“Halløj Magnus. Du var såååå fed underholdning til brylluppet som Fupfotograften, lige min stil 🙂 og skulle også hilse at sige fra Michael og gæsterne, at du var super … Mange tak … Vi har ikke pt fået noget video endnu – sidst vi hørte fra dem, var de er i gang med at redigere. Og ja selvfølgelig kan du få et eksemplar 🙂 lige nu glæder vi os allermest til at få billeder fra dig – så vi kan få valgt ud til takke dims osv…”
Malene, Børkop


Ovenstående anmeldelser håber jeg vil støtte dig i, at tage en (fornuftig) beslutning om hvorvidt du ønsker, at jeg skal komme og underholde til det bryllup du skal med til.

Hvis du er som mine kunder er flest, så tænker jeg du også værdsætter det at føle sig tryg hele vejen fra valg af underholdning til brylluppet og til denne er leveret og afviklet til glæde for alt og alle, korrekt?

Det tænkte jeg nok. Så hør her hvad jeg kan garantere dig…


Danmarks eneste underholdning til bryllup med tryghedsgaranti


Med mine underholdningsindslag slipper DU for at være midtpunkt (med mindre du ønsker det). Bare læn dig tilbage, og nyd synet af højt humør hos ALLE bryllups deltagerne – både unge og gamle.

En uforglemmelig oplevelse – med garanti for latterkrampe!

ADVARSEL: Bare lige for en god ordens skyld … er DU bruden eller brudgommen, bør du IKKE overlade ’DEN BERØMTE TALE’ til mine figurer, hvis dit ægteskabet skal holde festen ud 😉

Når det så er sagt, så kan du føle dig ganske tryg. Faktisk så tryg, at jeg kan garantere dig det.

Jeg har nemlig underholdt til utallige bryllupper i forsamlingshuse, festlokaler, restauranter, slotte, hoteller m.m. rundt om i hele Danmark. Alt den erfaring har ført til at jeg ved hvad der skal til for underholdningen bliver en succes.

Derfor får du min særlige tryghedsgaranti, som sikre dig at underholdningen til brylluppet bliver så god som den overhovedet kan.

Betragt det som en (bryllups-) gave fra mig til dig.

Tryghedsgarantien sikrer dig, at vores aftaler overholdes, og at du får et sjovt og passende indslag til bryllupfesten.

Så hvad siger du? Er du mon klar til, at få et skarpt tilbud på underholdning til brylluppet? – Så er nu det er tid til, at få fat i tilbuddet. Sådan gør du..


Få et gratis tilbud på din underholdning til bryllup

Det koster ikke noget at spørge! Find din favoritfigur (og dens prisniveau) – og kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

Det er helt op til dig, hvor skræddersyet indslaget skal være. Send gerne et par sjove stikord om dagens hovedpersoner (og evt. et par gæster), så indslaget får et personligt ’touch’.

Klik på de forskellige underholdningsindslag og find din favorit. Du kan vælge imellem:

Vælg dit underholdningsindslag her

Så nu er spørgsmålet bare om min underholdning til bryllup er noget for dig (uanset om du selv skal giftes eller skal være gæst)?


Min underholdning til bryllup er noget for dig, hvis…

Jeg kender selv til, hvor svært det kan være, at vælge hvilken underholdning man ønsker.

Derfor kan jeg også godt forstå, hvis du endnu ikke har taget en beslutning herom – også hvad angår dine (eventuelle) tanker om, hvorvidt du ønsker et af mine (fremfor dit eget / andres) underholdningsindslag.

Du skal dog vide, at det er meget normalt, at bestille en festkomiker udefra som underholdning til festen. Årsagen er, at brudeparret og resten af festdeltagerne vil få et gennemprøvet underholdningskoncept i særklasse.

Du kan dermed bruge tiden på at nyde festen fuldt ud – i stedet for at skulle bekymre dig om dit indslag.

Det er oplagt at vælge underholdning udefra, hvis du:

 • Gerne vil supplerer de traditionelle sange og taler
 • Vil være med til at gøre brylluppet ekstraordinær
 • Ikke selv brænder for at lave underholdningen
 • Ikke selv lige har tiden til at stå for underholdningen

Hvis du er klar til at gøre brylluppet ekstra god og mindeværdig, så bestil underholdning hos mig og vælg mellem følgende festindslag:

Vælg dit underholdningsindslag her

Har du endnu ikke besluttet dig for hvilket festindslag, du ønsker, så er det ved at være tid.


Bestil underholdning til bryllup (nu) og få:

 • Et originalt og festligt indslag til brylluppet
 • Et genialt alternativ til festsange og taler
 • Skøre figurer der sparker gang i festen
 • Garanti for latterkrampe og højt humør
 • Mulighed for skræddersyet indhold

Og helt sikkert en oplevelse, hverken brudepar eller gæster glemmer …

Overvejer du stadig?

Du kan selvfølgelig altid vælge den traditionelle vej og levere en festsang eller en festtale. Men helt ærligt … du har vel læst helt hertil, fordi det skal være ekstra festligt og uforglemmeligt, ikke?

Valget er dit 😉

Hvis du vil bestille mig som bryllupsunderholdning, så starter din rejse nu.

Dit næste skridt er, at finde dit (foretrukne) underholdningsindslag på listen herunder:

Vælg dit underholdningsindslag her

Er du stadig i tvivl og savner du svar på dine spørgsmål? Så lad mig hjælpe dig..


Gratis rådgivningssession

Hvis du stadigvæk ikke har besluttet dig for, om jeg skal stå for din underholdning til bryllup, så benyt dig af min gratis service, hvor jeg tilbyder dig, at du kan få én gratis rådgivningssession.

Vælg mellem:

 • SMS
  Skriv gerne dit spørgsmål til mig (Magnus) tlf. 26 70 47 96.
 • OPKALD
  Kontakt mig (Magnus) på tlf. 26 70 47 96 (mandag-søndag ml. kl. 09:00 – 21:00). Tager jeg ikke telefonen, så send mig gerne en sms i stedet. Alternativt ringer jeg tilbage så snart jeg har mulighed for det.
 • MAIL
  Alternativt kan du sende en mail til mig på: [email protected]

Her kan du stille alle de spørgsmål du måtte have og få svar på disse – og derigennem få en bedre idé om, hvilket underholdningsindslag som er det rigtige at vælge til den kommende bryllup.

Hvis det er en forespørgsel på underholdning, så noter flg. 3 ting:

 1. Hvilken dato arrangementet er
 2. Hvad tid arrangementet starter
 3. Hvilken by + postnummer arrangementet skal holdes i

Jeg ser frem til at høre fra dig ➡️ kontakt mig nu.

FÅ ET TILBUD!
close slider

  Eventuel rabatkode