Sjov med konfirmanden: “Tusind tak for at gøre en kæmpe forskel”

Underholdning til Victors konfirmation

Inspirations interviews med mine skønne kunder

★ Interview med Vicky Schwartzmann
– mor til konfirmanden Victor 

Arrangementstype 
KONFIRMATION 

Underholdningsindslag 
DET SKØRE PIZZABUD


Her er, hvad min kunde Vicky sagde,
omkring mit underholdning til konfirmation:

– MIN UDFORDRING VAR…

“Jeg stod overfor at skulle holde min søn Victors konfirmation, sammen med min mand.

Vi var ikke noget særligt stort selskab og derfor var det måske også begrænset hvor mange festlige og underholdende indslag der ville være.

Samtidig var jeg også godt klar over, at hvis jeg selv skulle stå for at lave noget underholdning, så ville jeg ikke få oplevelsen af at kunne grine med.

Derfor var min udfordring, at finde noget sjovt og velegnet underholdning til konfirmationen, som såvel konfirmanden, gæsterne og min mand og jeg ville få en skæg oplevelse ud af.


– MIN LØSNING BLEV…

“Jeg valgte, at booke dig til at komme og underholde somDet Skøre Pizzabud’. Alene navnet på dette underholdningsindslag lød super sjovt. Derudover så var din pris også meget rimelig – modsat mange andre vi forespurgte på.

Hele vejen, fra min forespørgsel til du kom og underholdte, har jeg været meget tryg.

Du har virkelig været betryggende i din kommunikation og har givet mig helt tilpas information. Samtidig var du enorm tydelig, hvilket betød at jeg på ingen måder var i tvivl om noget.”


MIT RESULTATET VAR…

Dit underholdningsindslag var langt over mine forventninger! Det var minimum dobbelt så godt, som det jeg forventede.

Det var virkelig et godt indslag du bød ind med og du fangede alles opmærksomhed fra start til slut.

Du var vildt god til at improvisere, til at fange og bruge folks navne, samt til at inddrage de stikord vi (på forhånd) havde givet dig om konfirmanden og nogle af gæsterne. Dit underholdning var bare helt fantastisk.

Det var blandt andet så skønt at se, at tårerne bare væltede ned af kinderne på Victors farmor, fordi hun grinede så meget.

Dit underholdningsindslag hev stemningen i vejret til konfirmationen og du lagde slet ikke nok visitkort (læs: de blev revet væk 😊). Såvel unge som ældre nød din underholdning og min søn Victor (konfirmanden) nød det til fulde.

Det gjorde jeg os. Jeg fik helt seriøst ondt i maven af at grine så meget. Grinte hele vejen fra du kom til du gik igen.

Tusind tak for at gøre en kæmpe forskel til Victors konfirmation!”


Vil du (også) have sjov underholdning?

Pizzabud banner

Underholdning til konfirmation