Underholdning til konfirmation

Underholdning til fødselsdag

Leder du efter den perfekte underholdning til konfirmationsfesten? Så se her..

Gør konfirmationen ekstra festlig, med sjov underholdning for dig som privatperson, der ønsker den morsomme (“ikke-under-bæltestedet), originale og enkle løsning til, at slippe for selv at skulle underholde på konfirmationsdagen.

Kunne det tænkes, at du er landet her, fordi…

› Du har en datter eller søn der skal konfirmeres, eller du skal være gæst til en konfirmation – så nu leder du efter et indslag som både konfirmanden og dennes gæster vil holde af, og som sætter godt gang i lattermusklerne

› Du gerne vil se hvilke muligheder der findes, inden du vælger din underholdning til konfirmationen – og det du leder efter skal være noget andet sjovere) end en festsang (hvor tekst og melodi ikke altid hænger sammen) eller konfirmationstale (som den onkel Poul gang på gang ‘trækker’ dig igennem)

 Du vil gerne slippe af med bekymringerne om, selv at skulle finde på et originalt indslag til konfirmation, finde tid til at forberede noget underholdning, og selv skulle stille sig op og sige noget (foran ALLE de andre deltagere til konfirmationsfesten)

Med andre ord.. du vil gerne spare tid, spare energi og slippe for at skulle tænke så meget på din underholdning til konfirmationen.

Spørgsmålet er bare.. Hvad er løsningen på dine ønsker?

Godt du spørger. Det har jeg jeg nemlig et originalt forslag til! Du kan nemlig..


Underholdning til konfirmation der er sjov og god

Glæd dig til at se konfirmandens og gæsternes ansigtsudtryk, når konfirmationsfesten bliver afbrudt af en mystisk, ubuden karakter, der opfører sig ’anderledes’.

Først bliver de usikre på, hvad der foregår. Så undrer de sig måske lidt – og så synes de helt sikkert, det er “lidt pinligt”. Og pludselig falder 10-øren – og alle i lokalet overgiver sig fuldt ud og skriger af grin.

Det lyder festligt, ikke? Det er det også. Og så er det med garanti et af de øjeblikke, de fleste husker resten af livet. Husk at have kameraet klar!

Så glæd dig til…

 • At få anerkendt underholdning til konfirmationen
 • Latter og godt humør hos alle gæster og ikke mindst konfirmanden
 • En mindeværdig oplevelse – som gør den gode konfirmation endnu bedre
 • Mulighed for at personliggøre mine festindslag så de målrettes konfirmanden
 • At få fuld valuta for din investering i underholdningen til konfirmationen
 • En (endnu) mere skøn, uformel og opløftet stemning efter indslaget

Lyder det godt? Det tænkte jeg nok. Herunder finder du de forskellige underholdningsindslag, som jeg tilbyder til konfirmationen. Se her..


Vælg mellem 2 forskellige slags underholdning til konfirmation

Nu skal du til at fordybe dig i de muligheder jeg giver dig i forhold til underholdning til konfirmationsfesten.

Uanset hvilken af mine “figurer”, du vælger, får du professionel live-underholdning med lattergaranti, der passer på et arrangement som en konfirmation.

Du kan vælge mellem de to nedenstående underholdningsindslag, som begge er humoristiske og velegnede til konfirmationsfesten:

Vælg dit underholdningsindslag her
Alle ovenstående indslag har gjort mine kunder glade og tilfredse.

Hvor tilfredse?


Stor tilfredshed blandt mine kunder

Her er et lille udpluk af, hvad nogle af mine mange tilfredse kunder siger:

”Sand fornøjelse for lattermusklerne!”
”Tusinde tak for et meget underholdende, og professionelt indslag til Andreas konfirmation. Total god oplevelse for konfirmanden, og alle gæsterne. I rollen som Det Skøre Pizzabud, formåede du at skabe kontakt til gæsterne på en rigtig sjov måde.

Der var ikke en eneste, der ikke var med på underholdningen. Den var lige i skabet, og fin brug af de fremsendte stikord. Alle gæsterne og konfirmanden talte meget om hvor godt det havde været. En sand fornøjelse for lattermusklerne. Kan varmt anbefales.”
Susanne, Århus

“Fantastisk, fantastisk, fantastisk underholdning i topklasse”
“Hej Magnus, fantastisk, fantastisk, fantastisk underholdning i topklasse i lørdags til Emilys konfirmation. Det var noget af en overraskelse for hende og ja også for de andre gæster. Vi grinede og morede os og har også talt meget om det her i dagene efter og kommer nok til det i lang tid endnu. Glæder os til at se billederne. Ha det godt.”

Tina, København

”Med til at gøre denne store dag helt speciel!”
Hej Magnus, Endnu engang mange tak for det festlige indslag i går ved Mathias’ konfirmation- du var bestemt med til at gøre denne store dag helt speciel for ham. Og det var bare super, at du fik alle de personlige ting med om ham i dit indslag. Du fik også meget ros efterfølgende af gæsterne. Rigtig god dag.”
Annette, Næstved


Ovenstående udtagelser giver dig (forhåbentligt) et billede af at mine kunder er glade for den underholdning jeg laver til deres konfirmationsfester. Dette tænker jeg er rart for dig at få indblik i, så du ved hvad andre siger om min underholdning til konfirmation.

For jeg tænker, at du gerne vil føle dig tryg hele vejen fra valg af underholdning til konfirmationen og til denne er velafviklet med stor succes, korrekt?

Det tænkte jeg nok. Så hør her hvad jeg kan garantere dig…


Danmarks eneste underholdning til konfirmation med tryghedsgaranti

Underholdning til konfirmation er meget populært og mange gør brug af det. Enten kan du vælge selv at lave en sang, holde en tale eller lave et diasshow eller lign.

Problemet er bare, at det alt sammen er noget, der kræver en masse tålmodighed, en kreativ sans og en farlig masse tid at forberede. Og alligevel kan du ikke teste dit indslag forud for konfirmationsfesten – så du må bare satse på folk syntes det er sjovt (rimelig frustrerende, ik?).

Dette er bare nogen af grundende til, at du i stedet for bør vælge at få en velafprøvet underholdningskoncept, som er testet på mange konfirmationer. Og ikke nok med det..

Du får også en særlig tryghedsgaranti, som sikre dig at underholdningen til konfirmationen bliver en succes.

Den giver jeg til dig (som den eneste i Danmark) på baggrund af mere end 10 års erfaring med underholdning til konfirmation, som har begejstret såvel konfirmanderne og deres gæster.

Jeg har et værdisæt som består af respekt, grundighed, ærlighed og tryghed, og disse værdier er fundamentet i den tryghedsgaranti som du får, når du bestiller mig til at underholde.

Denne garanti sikrer dig, at vores aftaler overholdes, og at du får et sjovt og passende indslag til festen.

Så hvad siger du? Er du mon klar til, at få et super godt tilbud på underholdning til konfirmation? – Så er nu det er tid til, at få fat i tilbuddet. Sådan gør du..


Få et gratis tilbud på din underholdning til konfirmation

Find din favoritfigur nu (og dens prisniveau)– og kontakt mig herefter for et uforpligtende tilbud.

Du vælger selv, hvor skræddersyet (og “pinligt”) indslaget skal være. Jeg tilpasser gerne indslaget med sjove anekdoter og glimt fra konfirmandens liv.

Klik på de forskellige underholdningsindslag og find din favorit. Du kan vælge imellem:

Vælg dit underholdningsindslag her

Så nu er spørgsmålet bare om min underholdning til konfirmation er noget for dig, konfirmanden og dennes familie og veninder / venner?


Min underholdning til konfirmation er noget for dig, hvis…

Jeg kender selv til, hvor svært det kan være, at vælge hvilken underholdning man ønsker.

Derfor kan jeg også godt forstå, hvis du endnu ikke har taget en beslutning herom – også hvad angår dine (eventuelle) tanker om, hvorvidt du ønsker et af mine (fremfor dit eget / andres) underholdningsindslag.

Du skal dog vide, at det er meget normalt, at bestille en festkomiker udefra som underholdning til festen. Årsagen er, at du, konfirmanden og resten af festdeltagerne vil få et gennemprøvet underholdningskoncept i særklasse.

Du kan dermed bruge tiden på at nyde festen fuldt ud – i stedet for at skulle bekymre dig om dit indslag.

Det er oplagt at vælge underholdning udefra, hvis du:

 • Gerne vil supplerer de traditionelle sange og taler
 • Vil være med til at gøre konfirmationen ekstraordinær
 • Ikke selv brænder for at lave underholdningen
 • Ikke selv lige har tiden til at stå for underholdningen

Hvis du er klar til at gøre konfirmationen ekstra god og mindeværdig, så bestil underholdning hos mig og vælg mellem følgende festindslag:

Vælg dit underholdningsindslag her

Har du endnu ikke besluttet dig for hvilket festindslag, du ønsker, så er det ved at være tid.


Bestil underholdning til konfirmation (nu) og få:

 • Et originalt, festligt og sjovt indslag
 • Et skønt alternativ til festsange og taler
 • ’Scenevante’ figurer der sætter liv i festen
 • Gennemført underholdning med lattergaranti
 • Mulighed for skræddersyet indhold

Og helt sikkert en oplevelse konfirmand og gæster ALDRIG glemmer …

Overvejer du stadig?

Du MÅ altså godt købe dig til underholdning til konfirmation og andre fester. Det er fuldt lovligt – og OPLAGT, hvis (noget af) det her lyder som dig:

 • Du har ikke tid til at forberede noget originalt
 • Du har svært ved at finde på et genialt indslag
 • Du lider af ’sceneskræk’ – og nægter at rejse dig op og holde tale
 • Du savner et sjovt og livligt alternativ til de traditionelle festsange og taler
 • Du vil glæde konfirmand og gæster med et EKSTRA festligt og uforglemmeligt indslag.

Er du klar til at gøre dagen ekstra festlig og uforglemmelig for alle?

Rigtig mange booker min underholdning til konfirmationen i helt op til år frem i tiden. Det er derfor en god til at bestille snart, hvis du gerne vil opleve mig live.

Dit første skridt i den forbindelse er, at vælge dit indslag til festen. Så vælg nu mellem:

Vælg dit underholdningsindslag her

Er du stadig i tvivl og savner du svar på dine spørgsmål? Så lad mig hjælpe dig..


Gratis rådgivningssession

Hvis du stadigvæk ikke har besluttet dig for, om jeg skal stå for din underholdning til konfirmation, så benyt dig af min gratis service, hvor jeg tilbyder dig, at du kan få én gratis rådgivningssession.

Vælg mellem:

 • SMS
  Skriv gerne dit spørgsmål til mig (Magnus) tlf. 26 70 47 96.
 • OPKALD
  Kontakt mig (Magnus) på tlf. 26 70 47 96 (mandag-søndag ml. kl. 09:00 – 21:00). Tager jeg ikke telefonen, så send mig gerne en sms i stedet. Alternativt ringer jeg tilbage så snart jeg har mulighed for det.
 • MAIL
  Alternativt kan du sende en mail til mig på: [email protected]

Her kan du stille alle de spørgsmål du måtte have og få svar på disse – og derigennem få en bedre idé om, hvilket underholdningsindslag som er det rigtige at vælge til den kommende konfirmation.

Hvis det er en forespørgsel på underholdning, så noter flg. 3 ting:

 1. Hvilken dato arrangementet er
 2. Hvad tid arrangementet starter
 3. Hvilken by + postnummer arrangementet skal holdes i

Jeg ser frem til at høre fra dig ➡️ kontakt mig nu.

FÅ ET TILBUD!
close slider

  Eventuel rabatkode