Underholdning til 50 års fødselsdag

Underholdning til 50 års fødselsdag

Vil du slippe for selv at lave underholdning til 50 års fødselsdag? Så hør her..

Fødselsdagsunderholdning med tilfredshedsgaranti for dig som privatperson, der gerne vil have den enkle og gode løsning til at undgå, selv at skulle underholde til fødseldag.

Er det her mon dig?

Du står overfor du snart at skulle afholde din 50 års fødselsdag eller være gæst til en andens 50 års fødselsdag – og du vil gerne bidrage til, at gøre dagen til noget specielt, korrekt? Og er det vigtigt for dig, at dit underholdningsindslag bliver rigtig godt?

Underholdning til 50 års fødselsdag er et af mine specialer, så glæd dig til:

 • At få anerkendt underholdning til 50 års fødselsdag
 • Latter og højt humør hos alle gæster
 • En oplevelse som hele selskabet vil huske
 • Mulighed for selv at præge indslaget med egne stikord
 • At opmærksomheden bliver fastholdt på din underholdning
 • En mere tryg, sjov og afslappet stemning efter indslaget

Underholdning til 50 års fødselsdag: Vælg mellem to forskellige slags indslag

Med underholdning til 50 års fødselsdag får du et sjovt indslag, der både vil overraske og underholde dig og alle dine gæster. Med et sjovt indslag til 50 års fødselsdag vil du gøre dit arrangement til et, som gæsterne vil huske i lang tid.

Du kan vælge mellem de to nedenstående festindslag, og der er garanti for, at de alle bliver humoristiske og passende til en 50 års fødselsdag:

Vælg dit underholdningsindslag her

Lad mig fortælle lidt nærmere om underholdningen…


Giv dine gæster eller fødselaren en overraskelse

Der afholdes mange 50 års fødselsdage, som ikke bliver til et specielt mindeværdigt arrangement. Men forestil dig, at der pludselig kommer en person ind i lokalet til din 50 års fødselsdag, som begynder at opføre sig skørt, mens gæsterne ser undrende til.

Da det så pludselig går op for alle deltagende, at der er startet et festligt indslag, vil der uden tvivl opstå en sjov og forventningsfuld stemning.

Du kan selv vælge blandt de fire festlige indslag til 50 års fødselsdag, som med garanti alle sammen vil skabe en sjov stemning og et minde, der sent vil blive glemt.

Lyder det som noget du kan bruge til 50 års fødselsdagen? Så se her, hvordan du får et gratis tilbud…


Gratis tilbud på underholdning til 50 års fødselsdag

Om det er dig selv, der skal afholde 50 års fødselsdag, eller om du blot vil overraske fødselaren med et uventet indslag, så får du en garanteret succesoplevelse.

Jeg giver gerne et gratis tilbud på underholdning til 50 års fødselsdag, men for at gøre det, skal jeg vide, hvilket af de sjove indslag, du gerne vil have.

Ved at klikke på de forskellige festindslag herunder kan du læse nærmere om indslagene og vælge din favorit.

Vælg dit underholdningsindslag her

Du kan også selv være med til at præge indslaget. Du kan for eksempel give nogle stikord, som jeg så kan bruge til at gøre indslaget mere personligt.

Så med en garanti for sjov underholdning er spørgsmålet bare…


Vil du være sikker på at få et sjovt og godt indslag til 50 års fødselsdag?

Det er ikke alle mennesker, der er lige gode til det med at stille sig op i rampelyset og underholde til en fest. Det kunne eksempelvis være ved at have lavet en quiz, en sang eller en tale. Fælles for alle disse er, at det er meget tidskrævende.

Har du ikke lyst til at stå i rampelyset og levere underholdningen, eller har du ikke tid til at forberede et godt indslag, så kan du roligt regne med mig.

Vælger du at lade mig stå for underholdning til 50 års fødselsdag, giver jeg en unik tryghedsgaranti.

Tryghedsgaranti til 50 års fødselsdag

Det er nemlig ikke alle, der er lige vilde med at blive festens midtpunkt gennem et underholdningsindslag, men det har jeg stor erfaring i at tackle på en god måde. Jeg har nemlig lavet sjove indslag i mere end 10 år.

Min tryghedsgaranti giver dig sikkerhed for kvalitet, levering, pris, service og samarbejde.

For dig betyder det…


Garanti for succesfuld underholdning

Med mine mere end 10 års erfaring med underholdning til 50 års fødselsdag har jeg oplevet lidt af hvert. Jeg er blandt andet blevet bekræftet i, at der er garanti for, at mit indslag bliver en stor succes.

Det ved jeg gennem et utal af gode oplevelser og rosende ord. Min erfaring bygger på et godt forhold til mine kunder, som består af ærlighed, tryghed, respekt og grundighed. Disse elementer er alle en del af mit underholdningskoncept og form.

Med min leveringsgaranti sikrer du dig, at vores aftaler afholdes til punkt og prikke, så du får så sjovt et indslag til 50 års fødselsdag som muligt.

Men hvad siger mine tidligere kunder om min underholdning til 50 års fødselsdag?


Underholdning der sætter gang i lattermusklerne

Herunder kan du læse et lille udpluk af, hvad nogle af mine tidligere kunder siger:

“Tak for dit morsomme indslag”
Hej Magnus. Tak for din optræden i dag – den satte lige lidt fut i selskabet! Jeg har ikke røbet for nogen, at det er mig, der har booket dig, så nu forsøger alle at finde ud af, hvem der har engageret dig! Jeg holder tand for tunge et stykke tid endnu – det morer mig, at høre på alle gætterierne! Mine gæster mener, at det må være en med insider-viden, og det har de jo ret i! Men i hvert fald tak for dit morsomme indslag! Mange hilsner herfra.

Joan, Vanløse

“Det var super sjovt”
Tak for i lørdags! Det var super sjovt, og vores gæster havde det sjovt. Der var mange som kommenterede det bagefter 🙂 Det var lige i øjet!! Mange hilsner..
Eva og Mads, Årslev

Disse citater er ikke fremhævet for at imponere dig. De er mere ment som en beskrivelse af, hvad du kan forvente dig ved at hyre mig til at underholde ved 50 års fødselsdag.

For du vil nok gerne have en eller anden form for underholdene indslag til din 50 års fødselsdag? Og det skal ikke være alt for tidskrævende?

I så fald så læs det her…


Book underholdning til 50 års fødselsdag og få:

 • Et mindeværdigt og underholdene indslag
 • Et personligt præg på indslaget
 • Lattergaranti
 • Et passende og sjovt indslag, der ikke går over stregen
 • Et alternativ til de klassiske indslag som quiz, sange og taler

Er det ikke nogen gode fordele? Så se her…


Du skal vælge min underholdning til 50 års fødselsdag fordi…

Det kan være svært at finde på et sjovt indslag til 50 års fødselsdag på egen hånd. Derfor kan det være en god idé at bestille professionel underholdning.

Oplagte grunde til at bestille professionel underholdning kunne være:

 • Mangel på sjove indslag i stedet for de typiske indslag, som taler og sange
 • Du vil gerne gøre fødselsdagen ekstraordinær
 • Du har ikke selv til tid at stå for underholdning
 • Du vil ikke selv være i rampelyset med dit underholdningsindslag

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af disse grunde, så book underholdning hos mig, og vælg mellem følgende underholdningsindslag med lattergaranti:

Vælg dit underholdningsindslag her


Vælg dit foretrukne festindslag til 50 års fødselsdagen

Vil du sikre dig, at dine gæster får en sjov oplevelse til din fødselsdag, eller vil du overraske fødselaren med et uventet underholdningsindslag, så book underholdning hos mig.

Du skal som nævnt blot vælge mellem mine fire festlige indslag, som du kan læse mere om ved at klikke på dem herunder.

Vælg dit underholdningsindslag her


Stadig i tvivl? Så hør her…

Hvis du stadigvæk ikke har besluttet dig for, om jeg skal stå for din underholdning til 50 års fødselsdag, så benyt dig af min gratis service, hvor jeg tilbyder dig, at du kan få én gratis rådgivningssession.

Vælg mellem:

 • SMS
  Skriv gerne dit spørgsmål til mig (Magnus) tlf. 26 70 47 96.
 • OPKALD
  Kontakt mig (Magnus) på tlf. 26 70 47 96 (mandag-søndag ml. kl. 09:00 – 21:00). Tager jeg ikke telefonen, så send mig gerne en sms i stedet. Alternativt ringer jeg tilbage så snart jeg har mulighed for det.
 • MAIL
  Alternativt kan du sende en mail til mig på: [email protected]

Her kan du stille alle de spørgsmål du måtte have og få svar på disse – og derigennem få en bedre idé om, hvilket underholdningsindslag som er det rigtige at vælge til den kommende 50 års fødselsdag.

Hvis det er en forespørgsel på underholdning, så noter flg. 3 ting:

 1. Hvilken dato arrangementet er
 2. Hvad tid arrangementet starter
 3. Hvilken by + postnummer arrangementet skal holdes i

Jeg ser frem til at høre fra dig ➡️ kontakt mig nu.

FÅ ET TILBUD!
close slider

  Eventuel rabatkode